Câți bani a cheltuit o familie pentru vacanța din Grecia: „Prețurile au luat-o razna”

FOTO: nextvoyage/Pixabay.com
FOTO: nextvoyage/Pixabay.com

O familie de români, compusă din doi adulți și un copil minor, n-a fost prea încântată la sfârșitul vacanței de 9 zile în Grecia, atunci când au tras linie și a văzut ce suma a cheltuit. Familia, care merge de 11 ani în Grecia, spune că va lua o pauză cel puțin pentru anul viitor pentru că „prețurile au luat-o razna”.

S-au cazat la un hotel de 3 stele din Sithonia, iar drumul a fost făcut cu mașina. Micul dejun a fost inclus, restul meselor le-au luat la taverne. Alte costuri importante în afară de cazare, drum și mese la taverne spun că n-au avut. Întreaga vacanță a costat 2.900 de euro.

„Dupa 11 ani de concedii anuale in Grecia cred ca vom lua o pauza. Anul acesta preturile parca au luat-o razna si serviciile au fost average(mediocre). Toata cheltuiala 2 adulti si un copil de 6 ani: cu transport personal, cazare pe Sithonia 9 nopti la 3 stele cu mic dejun subtire inclus si cu restul de mese la taverne si cheltuieli banale, nimic exagerat, dupa ce am tras linie: 2900 de euro. Iar experienta si ospitalitatea nu a fost cine stie ce.

Am fost refuzati in aceste 9 zile de 4-5 taverne la cina pe motivul ca nu avem rezervare desi 6-7 mese libere usor vizibile. Dezamagitor si regretabil pt noi care eram mari iubitori de Grecia”, a scris Eloniade Muscheata, pe grupul de Facebook, ”Vacanțe în Grecia, info utile”.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.