Câți bani a cheltuit Farul lui Gică Hagi pentru a câștiga campionatul

FOTO: Farul Constanța/Facebook
FOTO: Farul Constanța/Facebook

Farul Constanța a reușit să câștige campionatul de fotbal cu o echipă formată din jucători tineri, crescuți la Academia de Fotbal a lui Gică Hagi și fotbaliști cu experiență care au intrat într-un con de umbră, dar au fost revitalizați.

„Le-am pus clar băieților și în vestiar un lucru important, un sfat de viață! Nu contează câți bani ai. Trebuie să ai dorință și să lupți.

Degeaba ai bani dacă nu știi ce să faci cu ei! Ăsta e cel mai important lucru pe care-l știu și-l aplic în viața asta. Banii sunt importanți, însă diferența o fac alte lucruri”, a spus Hagi.

Bugetul Farului Constanța nu a fost unul mare. Președintele clubului, Gică Popescu, a dezvăluit care a fost bugetul pentru acest sezon și care sunt planurile pentru următoarea perioadă.

„Echipa mare a avut buget sezonul ăsta 4,5 milioane de euro. Mai e 1,5 milioane la juniori, mai avem credite la bănci pe care trebuie să le acoperim. Să dublăm bugetul e imposibil (n.r. – pentru participarea în preliminariile Ligii Campionilor, în vară), dar să creștem, putem. Asta ne dorim.

Asta încercăm an de an să facem. De fiecare dată, încercăm să aducem între noi sponsori, investitori care să ne ajute să mergem mai departe cu acest proiect și să tratăm cu ei. Eu sper să avem vești bune, cât de curând.

Noi suntem o echipă care vindem, nu cumpărăm. Nu știu cine pleacă. E prea devreme. Mai e o săptămână de campionat și dup-aia vedem ce facem”