Locuri de muncă la Catena, în toate colțurile țării. Ce salarii se câștigă

farmacii popești-leordeni farmacii non stop ploiești farmacii vălenii de munte locuri de muncă catena angajări
Foto: vipdeva.ro / YouTube

Lanțul de farmacii Catena face angajări în această perioadă în numeroase orașe din țară.

Catena angajează în Alexandria, Arad, Bârlad, București, Fălticeni, Huși, Oradea, Pașcani, Rădăuți, Roman, Siret, Suceava, Timișoara, Turnu Măgurele, Vaslui, Vatra Dornei, Zimnicea.

Posturile libere sunt următoarele: manager, asistent, farmacist, director zonal de vânzări (București, Ilfov, Teleorman), IT help-desk.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați de la Catena, un asistent farmacie angajat full time în Târgu Mureș, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în octombrie 2014 un salariu lunar net de 1.450 de lei plus un bonus de 200 de lei și tichete de masă de 200 de lei pe lună.

La acea dată, cei cu funcții de conducere primeau un salariu de 6.000 de lei net pe lună.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.