Câte kilograme de gunoi au găsit voluntarii pe un munte din România

În septembrie, o echipă de 30 de oameni a curățat cele șapte refugii montane din masivul Piatra Craiului, dar și traseele care duc spre acestea.

Din refugiile din Parcul Național Piatra Craiului și de pe traseele montane din acest masiv au fost strânse 500 de kilograme de gunoaie. Acțiunea a avut loc în cadrul seriei de evenimente internaționale Respectă Munții!

Cei 45 de saci cu jumătate de tonă de gunoaie au fost transportați în spate de către voluntari, până la punctele de colectare de la poalele masivului.

La acțiune au luat parte 30 de voluntari, grupați în șase echipe. Redăm mai jos, cu ajutorul siteului educatie-outdoor.ro, numele tuturor celor care au făcut această binevenită curățenie în munți

Voluntari:

Nicoleta Loghin, Radu Hera, Lucian Clinciu, Andreea Dan, Dan Spulber, Ilinca Florea, Cătălin Drăgoiu, Mircea Klepș, Florentin Oprea, Florin Mandric, Ana Vasiliu, Ana Luisa Trifan (București), Cătălin Dogaru, Petrișor Chiriac, Gabriela Manda, Lilia Zestrea, Iris Diana Molnar, Irina Petculescu, Ioan Stoenică, Alina Chiriac, Mihaela Brînzei, Alina Banu, Oana Șerban, Roxana Viziteu, Valerie Thoeni.

Copii:

Toma Anghel (Zărnești), Mara Toma (București), Elena Oprea (București), Luca Prediger (București)

Echipa de coordonare proiect:

Marian Anghel, Ileana Toma, Liuba Anghel, Lucian Negruț

Echipă de susținere:

Radu Vulcu (Parcul Național Piatra Craiului), Andrea Kurta (PN. Piatra Craiului), Ciprian Lolu (Salvamont Zărnești)

Eveniment realizat cu sprijinul:

Administrația Parcului Național Piatra Craiului

Societatea Ghizilor și Liderilor Montani (SGLM)

Jandarmeria Montană Zărnești

Salvamont Zărnești

Fotografi:

Ileana Toma, Alina Chiriac, Lucian Negruț, Cătălin Drăgoiu

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă mai jos, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.