Catalogul Altgradauto.ro – noua gamă de piese auto Ford! Iată ofertele

piese auto Ford

Altgradauto, importator de piese auto Ford, îți oferă soluția ideală indiferent de problema mașinii tale. Altgradauto dispune și de piese auto originale Ford, care vin de fiecare dată cu garanție de la producător și care se potrivesc perfect cu modelul de autoturism Ford pe care îl deții.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi  direct de la furnizorul Altgradauto sau prin intermediul reprezentanțelor și primești piese identice celor cu care mașina ta a ieșit de pe poarta fabricii. Piesele auto originale conferă durabilitate și eficiență, scutindu-te de numeroase bătăi de cap pe termen lung. Piesa dorită o poți comanda în funcție de codul înscris pe aceasta sau seria de caroserie. Timpul de așteptare a comenzii online este scurt, consultanța inclusă și, de cele mai multe ori, prețurile sunt mai bune decât cele ale produselor cu licență aftermarket.

Pachetele de amortizoare Ford MotorCraft sunt un foarte bun exemplu de piese auto Ford. Setul conține două amortizoare originale Ford varianta economică, iar prețul este similar cu cele cu licență de calitate medie. Avantajul este că Ford MotorCraft sunt produsele originale Ford, cu o garanție de 24 de luni.

Preț bun găsești și la setul de ștergătoare. Ele au un preț similar celor din gama premium aftermarket. Poți regăsi, de asemenea, pachete de ambreiaj cu rulment de presiune la prețuri mai bune decât gama aftermarket. Ford, prin politica sa de prețuri și gama de produse, încearcă și reușește să țină piept producătorilor aftermarket.

Ca să te convingi, intră pe Catalog.AltgradAuto.ro și verifică prețurile pieselor originale Ford. Din punct de vedere al calității și durabilității, nimeni nu le poate contesta avantajele. Pentru nelămuriri sau informații suplimentare poți apela numerele de telefon din secțiunea “Contact”.

Piesele pot fi plătite online, în 12 rate fără dobândă

Catalog.Altgradauto.ro, unul dintre puținele magazine de piese auto online din România care distribuie piese auto Ford, autorizate, originale, cu garanția calității și, cel mai important, la prețuri mult mai mici decât cele din magazinele sau reprezentanțele mai sus amintite.

Piesele pot fi comandate online pe catalog.altgradauto.ro și pot fi plătite acasă, în momentul se livrează comanda prin intermediul curierului rapid. Există și posibilitatea de plată în rate online (până la 12 rate fără dobândă).

Altgradauto beneficiază de cele mai înalte standarde de conformitate în materie de piese auto Ford, cele mai dure condiții de testare a calității acestora tocmai pentru a putea rezista în cele mai aspre condiții meteo, dar și cele mai dure condiții de trafic.