Cătălina Ponor, după încă două medalii pentru România: ”Pot obține mai mult la Rio”

Cătălina Ponor are 28 de ani, însă ambițioasa gimnastă din România tocmai a obținut singurele medalii ale țării noastre la Campionatele Europene.

Gimnastica românească se află în cel mai delicat moment din istorie. Echipele de gimnastică ale României au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, pentru prima oară după 40 de ani, iar dezvăluirile fostei campioane Maria Olaru au învolburat și mai mult apele.

Chiar și așa, Cătălina Ponor – care încă nu este sigură că va reprezenta România la Jocurile Olimpice din această vară – a reușit să urce de două ori pe podiumul european de la Berna.

Fosta campioană olimpică la sol și bârnă de la Atena, în 2004, a obținut medaliile de bronz la cele două aparate.

”Mi-a fost dor de medalii, dar cred eu că se putea mult mai bine. Pentru mine sunt o confirmare aceste medalii, pentru liniștea mea că nu am muncit degeaba. Oricum, mai am mult de crescut. Normal că pot obține mai mult la Rio. Nu sunt supărată că am luat bronz pentru că am stat 4 ani acasă, apoi am avut și o operație și nu am decât trei săptămâni de antrenamente normale, cel puțin la sol. Sunt fericită”, a spus Cătălina Ponor, la aeroport, când a revenit în țară.

Cătălina Ponor o are drept adversară pentru un loc la Rio pe Larisa Iordache.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cea mai mare rușine de la alegeri, într-un mare oraș. A ieșit primar din pușcărie
Rezultate alegeri locale 2016. Cine sunt primarii celor 41 de orașe reşedinţă de judeţ
Locul din România unde nu a votat nimeni