Cât mai ține vremea frumoasă

Soarele va mai fi pe cer până mâine, potrivit meteorologilor. De duminică, vor apărea norii, mai întâi în partea de vest, apoi în toată țara.

Seara și noaptea sunt posibile ploi și descărcări electrice. În primele zile ale săptămânii viitoare, ploile vor cuprinde întreaga țară.

Meteorologii spun că în România va veni o masă de aer rece din nordul Europei. De luni, vremea va fi instabilă în special în zona de nord, vest și centru, iar maximele vor mai ajunge la 26 de grade Celsius doar în Lunca Dunării.

În Banat, pe timpul zilei, temperatura va fi de circa 20 de grade Celsius, valoare normală pentru această perioadă. În Crișana, temperaturile medii vor fi de 19 – 20 de grade. În Transilvania, temperaturile vor scădea și vor ajunge până la 18 grade, iar noaptea ar putea scădea și până la 6 grade.

În Maramureș, mediile maximelor vor fi în scădere, până în jurul a 18 grade, valoare apropiată de media climatologică specifică regiunii în această perioadă.

În Moldova, există posibilitatea apariției ploilor în zilele de 4 și 5 octombrie. În Dobrogea, valorile termice vor scădea treptat și se vor apropia de cele normale pentru prima decadă a lunii octombrie, respectiv o medie a temperaturilor maxime de 19 — 20 de grade și a celor minime de 10 — 11 grade.

În Oltenia, după 5 octombrie, începe să se răcească, iar media temperaturilor maxime va ajunge la 30 de grade, iar cele minime la 8-9 grade.

Șapte câini polițiști își caută stăpâni

https://greatnews.ro/ce-se-intampla-cand-patru-poligloti-straini-incearca-sa-invete-limba-romana-in-doar-o-ora/