Cât costă un serviciu de curățenie și menaj pentru oamenii ocupați

locuri de muncă curățenie
Foto: Captură YouTube

Fie că vorbim despre persoane extrem de ocupate care nu au timp să își întrețină locuința așa cum ar dori, fie că vorbim despre persoane în vârstă care au nevoie de îngrijire dar și de servicii de menaj ușor, în ziua de astăzi există soluții care nu sunt deloc costisitoare.

Pentru a înțelege mai bine ce înseamnă un serviciu de curățenie și menaj ușor pentru bătrâni dar și pentru persoanele ocupate, vă prezentăm câteva dintre serviciile pe care le prestează acest tip de firmă.

Pentru o persoană ocupată un astfel de serviciu reprezintă un real ajutor, la fel și în cazurile de ajutor îngrijire bătrâni.

Ce servicii oferă o firmă de curățenie și menaj ușor

Curățenie ușoară reprezintă curățenia săptămânală pe care fiecare dintre noi vrea să o facă dacă are timp. Pentru cei ocupați există firme de specialitate care se ocupă de servicii cum ar fi curățarea băilor, bucătăriei, dar și a camerelor. Printre altele, aceste firme pot să ofere servicii de spălat la mașină, călcat și aranjat haine recent folosite dar și îngrijirea animalului de companie, hrănirea și curățarea locurilor în care își face nevoile precum și curățarea curții sau a balconului.

Un astfel de serviciu precum cel de scris mai sus costă la o firmă specializată 25 RON pe oră, iar dacă sunteți mulțumit de un anumit angajat și doriți să îl solicitați pe același de fiecare dată serviciul ajunge să coste 30 RON pe oră.

Cât poate dura curățenia unui apartament

După ce v-am descris serviciile pe care poate să le ofere o astfel de firmă, dar și prețul perceput pe o oră. desigur vă întrebați cât poate dura o vizită de curățenie pentru un apartament normal.

Conform estimărilor făcute în urma experiențelor, pentru un apartament de 60 de metri pătrați menajul săptămânal poate lua undeva între trei și patru ore. În cazul în care menajul nu a fost făcut de multă vreme se poate ajunge la un maximum de cinci sau șase ore.

Mai exact, o baie necesită în jur de o oră, o oră și jumătate, pentru a fi curățată și igienizată corect, în timp ce bucătăria necesită cel mult două ore pentru a fi atât curățată și igienizată, dar și ordonată. Pentru fiecare cameră se presupune că ar fi nevoie de 45 de minute până la o oră pentru curățenie.

 

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.