Cât costă un apartament în cel mai înalt bloc de locuințe din țară

FOTO: Captură Youtube

FOTO: Captură Youtube

Un apartament la unul dintre ultimele două etaje a unui bloc din Cluj-Napoca costă cât două apartamente în Miami. Cu aceeași bani se poate cumpăra chiar și un castel medieval în Franța, potrivit adevarul.ro.

Blocul este considerat cel mai înaltă clădire de locuințe din țară, iar un apartament de tip penthouse, care se află la etajele 24 și 25, la aproape 100 de metri, costă 800.000 de euro fără TVA, adică aproximativ 1 milion de euro.

Important de precizat și că la acest preț, finisajele nu sunt incluse.

„Cea mai înaltă clădire rezidențială din România nu se află în București, așa cum te-ai aștepta, ci în Cluj-Napoca, iar un penthouse cu priveliști impresionante aflat în aceasta a fost scos acum la vânzare. Locuința se vinde la gri și se află la etajele 24 și 25, ultimele din bloc. Proprietatea are cinci camere și trei băi și dispune de o suprafață utilă de 210 metri pătrați”, notează site-ul imobiliare.ro.

De acești bani s-ar putea cumpăra chiar și două locuințe de lux în Miami. Conform cunoscutului portal Masterhomes, un apartament în centrul orașului Miami-Brickell se poate cumpăra pentru prețul de 623.000 de dolari, echivalentul a 562.503 euro.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version