Cât costă o noapte la mare de 1 Mai

    FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews
    FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

    Mulți români și-au făcut deja planurile pentru vacanța de 1 Mai la mare. Cel mai scump pachet achiziționat a fost la un hotel de 5 stele din Mamaia, la un preț de 2.024 de lei, iar cel mai ieftin la un hotel de 3 stele din Jupiter, care a costat 279 de lei. Prețurile sunt pentru un sejul de trei nopți, anunță agenția Litoralulromanesc.ro, printr-un comunicat de presă.

    În medie, cei care vor merge la mare de 1 Mai vor plăti 955 de lei pe cameră pentru trei nopți. La fel ca în timpul verii, cele mai căutate stațiuni sunt Mamaia, Mamaia Nord, Vama Veche și Eforie Nord.

    Ageția spune că turiștii au început să-și rezerve sejurul de 1 Mai chiar din primele zile ale anului.

    „Sunt, însă, şi români care aşteaptă până în ultimul moment pentru a cumpăra vacanţe la mare, iar pentru că vremea se anunţă frumoasă, estimăm că un număr mare de turişti îşi vor face rezervări pentru 1 Mai în zilele următoare”, a declarat directorul agenţiei Litoralulromanesc.ro, Ştefan Necula, într-un comunicat.

    O ofertă last minute care cuprinde cazare pentru 3 nopți cu mic dejun inclus, la un hotel de 3 stele, în Mamaia, pornește de la 375 de lei.

    Cei mai mulți au ales să plece la mare de sâmbătă, 28 aprilie și să se întoarcă acasă marți, pe 1 Mai. Potrivit agenției, zona de nord a stațiunii Mamaia are un grad de ocupare de 80%. Aici sunt deschise deja majoritatea hotelurilor.

    De asemenea, tot în această zona a litoraului vor fi deschise și majoritatea cluburilor în această periodă.

    Agenția Litoralulromanesc.ro este cel mai mare vânzător de vacanțe în stațiunile noastre de la Marea Neagră, atât ca număr de turiști, cât și ca vânzări. anul trecut a înregistrat vânzări de 15 milioane de euro.

    Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.