Cât costă o noapte de cazare în casa Prințului Charles de la Viscri. A fost deschisă pentru public

FOTO: Casa Printul de Wales de la Viscri/Facebook
FOTO: Casa Printul de Wales de la Viscri/Facebook

Directorul Fundației Prințului Charles în România, Eugen Vaida, a declarat că una dintre proprietățile prințului din Viscri, imobilul de la numărul 163, va fi deschis publicului, potrivit Turnul Sfatului.

„O mulțumire și o bucurie enormă: casă  ASR Prințul de Wales din Viscri a fost deschisă de curând publicului. Am preluat coordonarea din România a Prince’s  Foundation cu gândul că vom putea face din această casă un loc al viziunii ASR asupra României, a patrimoniului și a biodiversității ei.

Așadar, veți putea vedea expozițiile școlilor de vara de arhitectură, „florilegiumul” ce conține desene cu majoritatea speciilor de floră din Transilvania, magazinul de produse  tradiționale amenajat cu sprijinul Profi România, grădinile aromatice și de legume îngrijite de copiii din Viscri iar la sfârșitul turului sper să apreciați ceaiul de la cafeneaua amenajată în șopronul gospodăriei”, a transmis Vaida pe pagina sa de Facebook.

Camerele pot fi închiriate cu prețuri începând de la 104 euro, se arată pe site-ul imobilului.

„Prețul „All Inclusive” pe persoană care împarte o cameră dublă sau twin include o băutură de bun venit și cina (fără băuturi) la sosire, pensiune completă (fără băuturi), excursii și activități ghidate în timpul zilei, taxe de intrare, transport și taxe, precum și micul dejun la plecare. Preț: 157-167 Eur/persoană/noapte, supliment single 20 – Eur/persoană/noapte.

Camerele costă între 104- și 124,- Eur/noapte. Mic dejun continental complet 7- Eur. Prânz (3 feluri de mâncare) 15,- Eur, cină (3 feluri de mâncare) 20,- Eur. Atât prânzul cât și cina nu includ băuturi. Activități de o zi conform programului 85,- Eur/persoană, inclusiv transport, ghid și taxe de intrare, fără prânz și băuturi”, scrie pe site, în timp ce prețurile dedicate copiile sunt reduse cu 50%.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.