Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert

carlos santana
Foto: Eva Rinaldi / pixabay.com

Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în aer liber ce avea loc în Detroit, Michigan, relatează BBC.

În vârstă de 74 de ani, Santana a apucat să cânte 4 cântece, iar apoi i s-a făcut rău.

Chitaristul american născut în Mexic a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi a fost dus la secția de urgență a unui spital local pentru a fi ținut sub observație.

Santana a scris ulterior pe Facebook că „a uitat să mănânce și să bea apă”, așa că s-a „deshidratat” și a „leșinat”.

Managerul său, Michael Vrionis, a declarat că Santana se simte bine, însă că următorul său concert, ce ar fi trebuit să aibă loc în Pennsylvania, va fi „amânat pentru o dată ulterioară”.

Pe internet au apărut imagini în care se vede cum chitaristul este ajutat să coboare de pe scenă. El le-a făcut cu mâna fanilor în timp ce era transportat pe o targă.

Foto: Eva Rinaldi / Wikipedia

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.