Care sunt slot-urile online care plătesc cel mai bine

Care sunt slot-urile cu cele mai mari șanse de câștig. Foto: Pixabay

Orice jucător ar trebui să știe că procentajul de plată al sloturilor online reprezintă media sumelor pe care le primește un jucător drept câștiguri, comparat cu suma pe care a jucat-o.

Procentajul de plată nu poate oferi garanția unui câștig pentru o singură sesiune de joc sau pentru mai multe, însă cu fiecare ”spin” care trece, șansele de câștig se apropie tot mai mult de media procentajului de plată.

Nu toate jocurile oferă același procentaj de plată, dar se poate deduce cu ușurință că sloturile care au un procentaj mai mare sunt cele mai căutate de jucători.

Cazinourile online aprobate, cum este și Netbet, fac profit de pe urma acestor margini de profit, care sunt valabile la toate jocurile oferite, nu doar la sloturi. Cuvântul-cheie al discuției este însă ”media”.

Astfel, într-o singură sesiune de joc există atât șansa unui câștig important, un jackpot – de exemplu, dar și cea a unei serii necâștigătoare de spin-uri. Acesta este și unul dintre motivele pentru care ”păcănelele” sunt printre cele mai căutate jocuri online.

Cele mai ”profitabile” jocuri online

Orice jucător ar trebui să se informeze înainte de a paria. Cazinourile oferă toate datele importante în privința șanselor de câștig și a mediei procentajului de plată. De cele mai multe ori, informațiile sunt publicate înainte de a deschide un anumit slot.

Puteți afla plata minimă pe care o puteți câștiga pentru fiecare simbol, dar și plata maximă permisă de cazinoul online în cazul câștigării unui jackpot.

Cum oferta este tot mai variată, iar concurența tot mai acerbă, procentajele de câștig sunt și ele tot mai mari, indiferent că alegeți un slot Vegas sau unul cu jackpot progresiv.

Vă recomandăm să alegeți un joc cu un procentaj mediu de plată de peste 90 la sută. Printre acestea sunt celebrele Gladiator, Cleopatra, Book of Dead, Wheel of Fortune sau Lucky Leprechaun.

Dacă nu reușiți să găsiți informațiile necesare pe pagina cazinoului, puteți oricând să căutați pe internet după construcția ”payout percentage” și numele jocului.

Cazinourile online oferă, de obicei, o medie a câștigului mai bună decât sălile de jocuri, dat fiind cheltuielile mai mici de administrare, dar și faptul că mult mai mulți jucători pot accesa același slot în același timp.

Cel mai important lucru de ținut minte este că media câștigurilor oferite jucătorilor reprezintă o medie statistică. Cu cât jucați mai mult același joc, cu atât șansele de câștig se vor apropia de această medie.

Cât de mare este avantajul casei

Fiecare cazino are un avantaj statistic de câștig, care face parte întotdeauna din regulile jocului.

Astfel, dacă alegeți un joc cu un procentaj mediu de plată de 95%, avantajul casei va fi de 5%.

Există și alte aspecte care determină câștigurile. Varianța câștigurilor este și ea foarte importantă.

Unele sloturi oferă câștiguri dese, dar nu foarte însemnate, altele au o varianță mai ridicată, câștigurile fiind obținute, de asemenea, ușor, însă acestea sunt mai mari sau oferă posibilitatea altor câștiguri suplimentare.

Sloturile cu o varianță ridicată nu oferă câștiguri cu o frecvență ridicată, însă când o fac sumele returnate sunt mult mai mari decât în cazul celorlalte jocuri.

3 sloturi populare în 2021

1. Mega Moolah

Acest joc oferă 25 de linii câștigătoare și multe funcții prin care puteți câștiga unul din uriașele premii jackpot.

2. Starbust

Acest joc oferă șanse bune de câștig la toate nivelurile, fiind în același timp unul dintre cele mai imprevizibile și incitante sloturi online.

3. Shining Crown

Unul dintre cele mai populare sloturi din 2021, oferă șanse numeroase de câștig chiar și jucătorilor cu un buget mai restrâns.