Care sunt cele mai populare gadgeturi ale momentului

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Gadgeturile ne fac viata mai ușoară, ne sunt de folos zi de zi și au devenit și o adevărată modă. La fel cum în fiecare sezon apar și se poartă haine din alt stil, la fel și în lumea gadgeturilor au început să apară diferite modele din cele mai populare și mai noi tehnologii pe care le putem utiliza.

Am făcut și noi un clasament al celor mai importante gadgeturi spre care ar trebui să arunci o privire în această perioadă.

Telefoanele mobile

Telefoanele mobile au devenit cele mai importante gadgeturi în care oamenii investesc sume semnificative, iar tehnologiile sunt de la un sezon la altul tot mai inteligente și cu tot mai multe funcții.

E cunoscută deja lupta dintre producătorii Apple și Samsung, dar și producătorii Huawei care vin an de an cu telefoane tot mai puternice.

Dacă investiți într-un telefon inteligent nou, e important să-l dotați și cu huse a50, folii de protecție sau capac de protecție.

Brățări fitnes

Pe locul doi în clasamentul celor mai râvnite gadgeturi ale momentului se află cu siguranță brățăra fitness. Dacă până nu demult aceste brățări erau destul de costisitoare, acum prețurile au început să scadă vertiginos.

În funcție de model și de tehnologia folosită, se găsesc brățări începând de la 100 RON sau chiar mai puțin. Aceste gadgeturi ne ajută să ne menținem activitatea fizică la un nivel satisfăcător, să ne monitorizăm sănătatea mai atent, totul fiind posibil cu ajutorul tehnologiei inteligentă din jurul nostru.

Boxe portabile inteligente

Foarte mare popularitate au început să capete și boxele portabile inteligente care se conectează la telefonul mobil prin bluetooth. Au dimensiuni reduse însă putere mare și pot fi deplasate cu ușurință oriunde vă doriți. În plus, prețurile lor variază foarte mult și sunt accesibile.

Smart Home

Nu în ultimul rând, cele mai noi gadgeturi în materie de Smart home au crescut în popularitate foarte mult în ultimul an. Există o mulțime de accesorii inteligente pentru tine și casa ta: poți alege becul sau priza inteligentă ori kitul de senzor pentru monitorizarea locuinței și astfel să îți asiguri o securitate sporită.

În această categorie sunt incluse atât prizele Smart sau camerele de securitate cât și senzorii de mișcare dar și cântarul inteligent.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.