Care este cheia unei relatii de durata

Relatiile trebuie sa fie o sursa de fericire si bucurie, dar, din pacate, acest lucru nu este intotdeauna asa. Multi oameni se plang ca nu gasesc un partener, altii initiaza relatii care nu corespund cu principiile lor, isi pierd demnitatea si trec prin situatii care ii fac sa sufere. Pe de alta parte, exista tot mai multe cupluri care se destrama, deoarece membrii lor nu reusesc sa rezolve conflictele care apar in intreaga relatie.

Intr-o lume in care din ce in ce mai multe relatii se formeaza pe retele sociale, sitr-uri de matrimoniale si aplicatii de dating, cu siguranta multi dintre dvs. (si mai multi dintre noi) v-ati intrebat care este cheia unei relatii de durata. Gasirea partenerului potrivit nu este o sarcina usoara, mai ales cand suntem plini de indoieli atunci cand intalnim pe cineva. Este partenerul potrivit? Oare ma asteapta ceva mai bun? Suntem potriviti unul pentru altul? Ei bine, singura solutie este ca, daca gasiti persoana potrivita, sa luptati pentru fericirea voastra.

Unde gasesc un partener pentru o relatie serioasa? Pe internet!

Internetul este mijlocul pe care il folosim cu totii pentru a stabili noi relatii sociale, fie pentru prietenie, fie in scopul gasirii jumatatii. Daca doriti cu adevarat sa cunoasteti dragostea pe internet, asa cum au facut si altii, cel mai bine este sa faceti acest lucru prin intermediul paginilor de matrimoniale pe care oamenii se inscriu cu acelasi scop ca al dvs.: sa-si gaseasca jumatatea.

In opinia psihologilor, dragostea in perioada internetului este foarte diferita de cea cu un deceniu in urma cand oamenii se cunosteau reciproc prin intermediul prietenilor, la petreceri, centre de studiu, baruri sau la locul de munca. Astazi, sa gasesti barbati si femei din Bucuresti si din toata tara este mai usor ca niciodata. Internetul inlocuieste locurile fizice in care oamenii se intalnesc pentru a gasi un partener sau prieteni; in special persoanele care intampina dificultati in a socializa, au gasit un refugiu in computer.

Mediul specializat pentru cautarea unui partener online va permite sa va conectati cu alte persoane, sa faceti schimb de informatii si sa expuneti fotografii, presupunand un nivel maxim de compatibilitate in relatiile stabilite de pana la 98%.

In scopul de a-i ajuta pe acei oameni care se intalnesc online si care doresc sa fie fericiti fara sacrificii sau suferinte inutile, va oferim cheile pentru o relatie de durata.

Cum gasesc un partener pentru o relatie de durata

Pentru a gasi un partener, este esential sa mentineti o atitudine deschisa, pozitiva si receptiva si sa actionati proactiv pentru a intalni oameni in diferite medii si contexte. Cu toate acestea, nu toti oamenii care doresc sa-si gaseasca un partener sunt cu adevarat deschisi sa iubeasca.

Unii oameni cred ca „oferta de pe piata este foarte proasta“ si trec prin viata fara nici o asteptare de a gasi pe cineva de valoare, sunt inchisi in sine si nu sunt deschisi la posibilitatea de a gasi dragoste. In acest fel, credinta lor devine realitate.

Pe de alta parte, oamenii care se tem sa fie raniti, pun o piedica intimitatii adevarate si, in mod inconstient, practica multe forme de „auto-sabotaj”. De exemplu, cand se intalnesc cu cineva, se concentreaza asupra negativului si devin „orbi” la toate calitatile si caracteristicile sale pozitive. Ei au ridicat standardele atat de mult, incat nu exista nimeni care sa poata raspunde asteptarilor lor.

Succesul unei relatii romantice incepe cu o buna alegere a partenerului. Din pacate, de multe ori am ales fara judecata sau, mai rau, cu criterii superficiale, in speranta ca pasiunea si chimia sunt suficiente pentru a mentine armonia intr-o relatie.

Confundam acest tip de indragostire cu dragostea adevarata, construita nu numai din pasiune, ci din prietenie, respect, afectiune, incredere, reciprocitate si angajament. Dar aceasta dragoste solida si durabila este posibila numai daca exista un grad ridicat de compatibilitate. Sa ne indragostim de cineva cu care nu suntem compatibili, conduce la un esec garantat, deoarece sentimentul iubirii nu este suficient pentru ca relatia sa functioneze.

Prin urmare, alegerea unei persoane ale carei valori, stil de viata, stil emotional si sexualitate sunt compatibile cu ale noastre, este o conditie necesara pentru a avea succes in relatia noastra.