Cârciumarul care a pus un gard electric în jurul barului: ”Oamenii sunt ca oile”

Foto: bbc.co.uk

Păstrarea distanței sociale e una dintre măsurile cele mai eficiente pentru limitarea răspândirii COVID-19, iar un patron de restaurant din Anglia a dorit să fie sigur că este respectată.

Jonny McFadden, care deține pub-ul Star Inn din St Just, în Cornwall, a instalat un gard electric în jurul barului. Cârciumarul a spus că a luat această măsură pentru că spațiul interior este unul foarte mic.

”Este un gard electric obișnuit, asemănător acelora care sunt folosite pe câmp, pentru animalele domestice”, a declarat McFadden. Întrebat de jurnaliștii BBC dacă este pornit, britanicul a glumit: ”Puneți mâna și veți afla. Frica de electrocutare funcționează”.

McFadden a mai spus că nu a reușit să îi convingă altfel pe clienți să păstreze distanța socială, precizând că ”oamenii se năpustesc asupra ta când vor să îi servești cu o băutură”.

”Oamenii păstrează acum distanța, se feresc de firul electric. Oamenii sunt ca oile”, a adăugat cârciumarul britanic. ”Oamenii nici măcar nu vor să afle dacă este sub tensiune”, a mai spus acesta.

Patronul a spus că aproape toți clienții săi s-au amuzat teribil când au descoperit bariera neobișnuită instalată în pub.