Când este Black Friday 2018 eMAG. Anunțul făcut de CEO

Iulian Stanciu, CEO-ul eMAG, a anunțat când este Black Friday 2018 eMAG. Magazinul online organizează Black Friday 2018 la data de 16 noiembrie.

„Vrem să avem timp ca până la mini vacanţa de 30 noiembrie – 1 decembrie – când va fi, că variază în fiecare an – să livrăm tot. Va fi o singură zi”, a explicat Iulian Stanciu alegerea acestei date, potrivit mediafax.ro.

Când este Black Friday 2018 eMAG

Black Friday la eMAG are loc în fiecare an în luna noiembrie, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și reduceri pregătite special pentru această zi, cunoscut și drept Vinerea Neagră.

Printre produsele care se regăsesc în oferta de Black Friday în România se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării și anvelope.

Când este Black Friday 2018 eMAG

Black Friday la eMAG a marcat o serie de premiere în fiecare an.

De exemplu, la Black Friday 2017 au fost incluse peste 2.000.000 de produse în promoție, iar clienții au mai avut la dispozitie și oferte speciale pentru vinerea neagră de la peste 4.000 de parteneri din Marketplace.

Cele mai căutate categorii de produse au fost produsele pentru casă, electrocasnicele mici, telefoanele, produsele pentru îngrijire personală și fashion.

Recordurile de la Black Friday 2017 „secunda de aur” cu 150 de comenzi și „minutul de aur” cu 3.026 de comenzi.

Când este Black Friday 2018 eMAG

La Black Friday 2016, clienții au putut cumpăra de pe site diamante, bilete la festivaluri de muzică, precum și pachete de energie pentru consumatorii casnici. 1.000 de pachete de furnizare de energie electrică au fost incluse în ofertă, cu primele 6 luni gratuite, în parteneriat cu E.ON Energie România. Oferta Black Friday la eMAG a inclus peste un milion de produse.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.