Canapele ieftine la eMAG. Cele mai frumoase modele la reducere

canapele ieftine emag reduceri

eMAG are, în acest final de săptămână, o campanie specială de reduceri la canapele, prețurile fiind reduse, pentru unele modele, chiar și cu 50%. Ofertele sunt în limita stocului disponibil.

Lista completă de canapele ieftine și fotolii la reducere poate fi consultată AICI.

Canapele ieftine Kring Doris de la eMAG

Canapeaua Kring Doris este extensibilă și e dotată cu o cutie ottoman. Canapeaua are culoarea neagră și este din piele ecologică. Structura internă are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate.

Spuma poliuretanică este de calitate și rezistentă, oferind un confort superior. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG – Canapea Kring Betty

O alta canapea cu reducere foarte mare este acest model produs tot de Kring, cu design deosebit, extensibila si de culoare gri. Canapeaua are dimensiunile 230x90x107. Pretul este redus cu 33% si poate fi gasit AICI.

Kring Sylvie, o canapea clasică din oferta eMAG

Una dintre cele mai mari reduceri de pret de la eMAG este cea la canapeaua Kring Sylvie cu 3 locuri dintre care 2 reclinere și 3 trepte de confort. Canapeaua are culoarea bej. Prețul exact poate fi consultat AICI.

eMAG – Canapea Danny

Canapeaua extensibilă Danny este realizată din imitație de piele de culoare maro, este una dintre cele mai ieftine din promoția de la eMAG și are un design simplu, dar foarte practic. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG – Rileft

Colțarul Rileft este ideal pentru adepții liniilor simple și clasice. Datorită formei și cromaticii este ușor de integrat în orice locuință. Colțarul este extensibil, cu spațiu mare de dormit, are șezutul pe arcuri cu burete și dispune de două lăzi pentru depozitare. Sistemul de extensie este foarte practic și ușor de utilizat. Colțarul este tapițat integral în stofă, iar pe spătar are incluse 3 perne de dimensiuni mari de culoare roz. Cotierele au linii drepte și elegante. Se poate așeza pe stânga sau pe dreapta. Salteaua este realizata din arcuri de 14 cm înălțime cu feltru 1000 g/mp și mai multe tipuri de bureți. Șezutul este forte confortabil, de duritate medie și are cusături pentru a împiedica deplasarea materialului. Prețul poate fi consultat AICI.