Campanie uriașă de angajări la Lidl, în 40 de orașe. Vânzătorii care iau de la 3.000 de lei net / lună în sus

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Locuri de muncă la Lidl. Foto: lidl.ro

Lanțul de hipermarketuri Lidl face angajări în această perioadă în 40 de orașe din țară, pe poziții foarte diverse, de la vânzători și stivuitoriști la manageri.

Sunt disponibile următoarele joburi:

– vânzător
– stivuitorist
– lucrător în depozit
– lucrător în depozit – ieșire marfă / reclicare
– asistent de manager
– manager de magazin adjunct
– manager de magazin
– responsabil gestiune de stocuri
– operator de date în depozit
– asistent de manager de magazin
– asistent de manager pentru audit intern (cu limba germană)
– manager de proiect de construcții
– manager de proiect logistică procese tehnice
– manager de proiect eficientizare energetică
– manager de proiect instalații
– specialist achiziții legume și fructe (cu germană)
– controlor financiar
– consultant junior instalații / energie
– specialist gestionare baze de date
– economist
– responsabil clădire de birouri
– șef de vânzări pe zona de vest (Arad-Timiș)
– consultant pentru compensații și beneficii
– manager de conținut – comunicare internă
– relații cu clienții (part – time 6 ore)
– specialist în contabilitate

Joburile la Lidl sunt în orașele:

– Arad
– Bacău
– Baia Mare
– Bistrița
– Brașov
– București
– Câmpia Turzii
– Chiajna, județul Ilfov
– Cluj-Napoca
– Constanța
– Craiova
– Dej, județul Cluj
– Domnești, județul Ilfov
– Drobeta Turnu Severin
– Florești, județul Cluj
– Gheorgheni, județul Harghita
– Ghiroda, județul Timiș
– Giroc, județul Timiș
– Giurgiu
– Huedin, județul Cluj
– Iernut, județul Mureș
– Jimbolia
– Lugoj
– Moldova Nouă, județul Caraș-Severin
– Moșnița Nouă, județul Timiș
– Motru, județul Gorj
– Năsăud
– Oravița
– Orșova
– Ploiești
– Reșița
– Satu Mare
– Sibiu
– Sovata, județul Mureș
– Timișoara
– Tulcea
– Turda
– Urziceni
– Voluntari
– Zalău

Ce se oferă:

– Un plan de școlarizare personalizat și un trainer;
– Salariu cu majorări salariale garantate anual;
– Tichete de masă și tichete cadou oferite cu diferite ocazii;
– Sporuri salariale, bonusuri și prime ocazionale;
– Asigurare medicală privată și asigurare de accidente;
– Pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei;
– Zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl și o zi cadou cu ocazia zilei de naștere.

Aici puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Conform undelucram.ro, vânzătorii cu experiență ajung să câștige salarii de peste 3.000 de lei net pe lună.

Spre exemplu, un consultant de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în iulie 2021 un salariu lunar net de 3.800 de lei și tichete de masă de 350 de lei pe lună.

Un vânzător angajat în Drobeta-Turnu-Severin, cu o experiență de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei și tichete de masă de 315 lei lunar.

Un vânzător angajat full time în Pașcani, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 3.150 de lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în februarie 2021 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un vânzător comercial angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în decembrie 2020 un salariu lunar net de 2.700 de lei și un bonus de 1.200 de lei pe an.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 2.655 de lei, un bonus de 1.200 de lei pe an, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.000 de lei pe an.

Un lucrător comercial / vânzător angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2021 un salariu lunar net de 2.400 de lei și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un vânzător angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în mai 2021 un salariu lunar net de 2.400 de lei, tichete de masă de 400 de lei pe lună și alte bonusuri de 4.000 de lei pe an.

Un casier angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în mai 2021 un salariu de 2.200 de lei net, un bonus de 1.000 de lei pe an și tichete de masă de 400 de lei pe lună.

Un stivuitorist angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 11 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Un șef de raion adjunct angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în aprilie 2021 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un asistent al unui manager de proiect angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga, în februarie 2021, un salariu lunar net de 3.000 de lei, un bonus de 3.000 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un asistent de manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 3.600 de lei.

Un asistent de achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un manager adjunct angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în iunie 2021 un salariu lunar net de 4.100 de lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un manager de magazin angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2021 un salariu lunar net de 5.300 de lei.

Un manager de achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 16.000 de lei.

Un consultant junior angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2021 un salariu lunar net de 5.500 de lei, tichete de masă de 200 de lei pe lună și alte bonusuri de 600 de lei pe an.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.