Campanie „mafiotă” în București. Un candidat a primit o coroană la ușă: ”Ai grijă de familia ta”

Foto: Facebook

Un candidat din Capitală a găsit la ușa restaurantului său o coroană de flori cu un mesaj amenințător.

”Ai grijă de familia ta” și ”Nu te vom uita niciodată” sunt mesajele scrise pe coroana de flori primită de candidatul independent la primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu. Coroana a fost pusă în fața restaurantului lui Florescu, situat pe bulevardul Timișoara, probabil în noaptea de 30 spre 31 mai 2016, relatează drumultaberei.net.

Candidatul a sesizat organele de poliție și a făcut o plângere.

„Contracandidații mei și-au epuizat puținele idei referitoare la proiectele pentru dezvoltarea Sectorului 6 și au trecut la atacuri la persoană și amenințări! Pe lângă mesajele de intimidare transmise până acum, prin care îmi era amenințată familia, inclusiv cele trei fetițe ale mele, astăzi au culminat cu depunerea unei coroane mortuare la intrarea în restaurant”, scrie Ștefan Florescu pe Facebook, susținând că acțiunea ar fi comandată de unul dintre rivalii săi la alegerile din iunie.

La alegerile pentru Primăria Sectorului 6, din 5 iunie 2016, candidează Gabriel Mutu (PSD), Răzvan Horia Mironescu (PNL), Ion Dinuță (PRU), Robert Stan (ALDE), Ștefan Enache (PMP), Mihai Daneș (USB), Alexandru Magherescu (PDS) şi Ștefan-Viorel Florescu (independent). Dinuţă a fost primar al sectorului 6 între 1996 şi 2000.

Recomandările editorilor greatnews.ro:

Primul demnitar român care anunță că va merge cu bicicleta la serviciu
Românii pot lucra fără restricții în „țara banilor” din Europa
Prima reacție a realizatorilor Buzgudan și Morar după glumele rasiste de la radio

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.