Camere de supraveghere pentru exterior. Care este cea mai bună marcă de pe piață

Hikvision nu este un brand, este un superbrand cu o reputatie exceptionala in industria securitatii care ne duce cu gandul la calitate, onestitate, raport bun pret-oferta, continuitate si inovatie.

De-a lungul anilor au creat cele mai bune produse care au contribuit la evolutia pietei. Cu totii am auzit de celebrele camere de supraveghere exterior Hikvision din gama Turbo HD. Acestea au revolutionat piata cu rezolutia inalta pe care o au inglobata, imaginile de o calitate exceptionala captate in timp real, distante de transmisie cu mult mai lungi, tranzitie usoara si compatibilitate fara probleme  cu tehnologia analog si IP, instalare simplificata si preturi foarte bune.

Camere de supraveghere exterior

Gentle Dental este un cabinet stomatologic cu sedii in Bucuresti si Timisoara cu medici de renume angajati. De-a lungul timpului mii de persoane care le-au trecut pragul au ramas clienti fideli. In fiecare sediu isi desfasoara munca cate 8 medici si asistentele lor. Proprietar este o doamna care a investit foarte mult in aparatura medicala si in angajati bine pregatiti, dar securitatea spatiului a lasat-o pe ultimul plan. A achizitionat cele mai ieftine camere video de supraveghere de pe piata care s-au defectat la scurt timp dupa ce au fost instalate. Ulterior nu a mai dorit inlocuirea lor, pe motiv ca nu este imperios necesar. Crezand ca potentialii hoti vor fi intimidati de aceste camera de supraveghere exterior si ca nu vor sti ca acestea nu functioneaza, proprietarul a renuntat la aceasta idee pana cand inevitabilul s-a intamplat. Un grup de 4 tineri au observat ca nu functioneaza camerele ieftine si au calcat pragul cabinetului din Bucuresti. Acestia au furat sume mari de bani dar si aparatura medicala in valoare de mii de euro. Din pacate hotii nu au mai fost prinsi pentru ca au avut grija sa nu lase probe in urma lor. Proprietarul cabinetului a suferit un adevarat soc la aflarea vestii si in final a luat decizia sa protejeze spatiul si clientii instaland cele mai bune camere de supraveghere exterior Hikvision de pe piata.

Camere de supraveghere exterior Hikvision

Pentru siguranta sporita si calitate de top a ales camere de supraveghere exterior wireless marca Hikvision IP Bullet de 5MP. Rezolutia foarte mare de 5MP ofera o calitate a imagii exceptionala. Modelul DS-2CD2055FWD-I2.8 de tip bullet are numeroase specificatii tehnice precum POE, DDNR, BLC, ICR, EXIR, un senzor IR cu distanta de transmisie de pana la 30m, senzor de imagine 1/2.5″ CMOS cu scanare progresiva. De asemenea, ofera imagine foarte buna in conditii de iluminare scazuta. Alegand camere de supraveghere IP exterior Hikvision cu functie POE, costurile de cablare si instalare sunt reduse deoarece transmisia alimentarii si a datelor se face fac printr-un singur cablu.

Aceasta camera ieftina Hikvision ofera siguranta si fiabilitate, iar instalarea este foarte usoara, fara a avea cunostinte in domeniu. Din momentul in care s-a instalat aceasta camera in incinta biroului notarial au mai avut loc doua tentative de jaf, insa de aceasta data infractorii au fost prinsi multumita sistemului instalat.

Alege camera de supraveghere exterior produse de binecunoscuta marca Hikvision in detrimentul altor marci, alege calitate si inovatie si nu in ultimul rand, siguranta. 1CCTV iti ofera o gama de produse Hikvision din care poti allege modelul care ti se potriveste cel mai bine.

 

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.