Calendarul debarcării lui Florin Cîțu de la șefia PNL. Cei trei pași pe care i-au pregătit liberalii

Biroul Executiv al PNL va fi convocat vineri, potrivit unor surse liberale. În cadrul unei întâlniri dintre premierul Nicolae Ciucă și prim-vicepreședinții partidului s-au stabilit pașii care urmează să se facă. Pentru a fi statutar, la Biroul Executiv al partidului trebuie să participe o treime din numărul total de membri.

Va urma apoi Consiliul Național, care va fi convocat pentru duminică și la care sunt așteptați 600 de delegați. Al treilea pas va fi făcut la Congresul PNL programat pentru 10 aprilie, la care sunt așteptați 1500 de delegați.

Florin Cîțu ar fi cerut o listă cu semnăturile strânse împotriva sa, însă liderii partidului ar fi refuzat să i le dea. Însă cei care sunt împotriva sa spun că i-au dat lista și că acesta ar fi studiat-o cu atenție ca să vadă veridicitatea semnăturilor.

Tabăra anti-Cîțu ar urma să propuna instalarea premierului Nicolae Ciucă în funcția de președinte PNL.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.