Bucureşti, Deva şi Sighişoara – fotografiate de la înălţime | GALERIE

Pentru a surprinde o bucată de Bucureşti de la înălţime am urcat la ultimul etaj al Spitalului Municipal. Pentru Sighişoara a fost perfect Turnul cu Ceas, iar Deva a fost fotografiată din cetatea aflată încă în renovare. 

BUCUREŞTI

Spitalul Municipal oferă atât vedere spre Casa Poporului, cat şi spre Casa Radio, aflată în imediata apropiere. De asemenea, se pot observa vilele acoperite de arbori din zona Cotroceni şi sediul Facultăţii de Medicină. Există şi părţi mai puţin plăcute, cum este spaţiul din imediata apropiere a Casei Radio şi furnalele de la Grozăveşti.
municipal2

municipal3

municipal4

municipal5

municipal6

municipal7

municipal9

municipal10

SIGHIŞOARA

Casele pestriţe din Sighişoara au şi un numitor comun: acoperişurile roşii din ţiglă. Străzile pavate completează peisajul unui oraş rătăcit frumos în timp.

sighisoara_sus_1

sighisoara_sus_2

sighisoara_sus_3

sighisoara_sus_4

sighisoara_5

sighisoara_sus_6

DEVA

Lucrările de renovare a Cetăţii nu au fost încă finalizate. Însă funicularul te poartă sus, de unde oraşul capătă, cu tot cu blocurile sale comuniste, un aspect interesant.

deva_de_sus_1

deva_sus_2

deva_sus_3

FOTO: Mari Grosu şi Dan Arsenie

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.