Bucureştiul, văzut de sus. Filmare aeriană superbă, cu o dronă hand-made VIDEO

filmare_aeriana_bucuresti
Un bucureştean care şi-a construit de unul singur o dronă şi a purtat-o în cele mai importante zone ale Capitalei a realizat un filmuleţ superb, urmărit până acum de peste 700.000 de ori pe Youtube.

Mihai Dragu a ghidat drona la 100 de metri de sol, pe deasupra unor importante atracţii turistice ale Bucureştiului, cum ar fi Casa Poporului, Casa Presei, Arcul de Triumf, Parcul Herăstrău sau Balta Văcăreşti.

Clipul de 12 minute montat de Mihai este unul dintre cele mai frumoase filmuleţe de prezentare de care a avut partea capitala României.

Pentru coloana sonoră, Mihai a avut inspiraţia de a alege muzica marelui compozitor român George Enescu.

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să fiți la curent cu lucrurile bune care se întâmplă în România, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de știri pozitive de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.