BTS obține o certificare dublă de platină în SUA cu „Dynamite”

Trupa de băieți coreeni BTS nu are nevoie de nicio prezentare. Trupa de băieți include RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V și Jungkook. Și împreună au fost de neoprit de când au debutat. De-a lungul anilor, au câștigat multe inimi cu single-urile lor de top și continuă să ocupe topul topurilor muzicale chiar și acum. Fanii BTS se numesc ARMY și dragostea lor pentru septet nu poate fi descrisă în cuvinte. BTS a rupt recent internetul cu performanța lor electrizantă pe piesa lor Dynamite la Grammy. Este prima lor melodie care a atins acest moment. K-pop BTS nominalizați la premiile Grammy au obținut încă o etapă majoră, câștigând o certificare dublă de platină în Statele Unite pentru single-ul lor de succes „Dynamite”. Cel mai bun mod de a vă bucura de melodiile trupelor este vizitând NetBet Cazino.

Ieri (17 martie), Recording Industry Association of America (RIAA) a anunțat pe rețelele de socializare că băiatul a primit oficial certificarea de aur, platină și platină dublă pentru single-ul top-top din 2020. De asemenea, organizația a felicitat grupul pentru realizarea lor. „Dynamite” este primul single al grupului care a obținut o dublă platină și al patrulea care a ajuns platină, după „MIC Drop”, „Boy With Luv” și „IDOL”. Merită platinăm dublu în SUA înseamnă că piesa a strâns peste 2 milioane de unități de vânzări, descărcări și fluxuri. BTS are, de asemenea, două albume certificate platină: ‘Love Yourself: Answer’ și ‘Map Of The Soul: 7’.

Recent, „Dynamite” ajută grupul să cucerească un record mondial Guinness pentru „cei mai mulți spectatori simultani pentru un videoclip muzical de pe YouTube Premieres” cu peste trei milioane de spectatori simultani. Melodia deține și titlul pentru „Cel mai vizionat videoclip muzical YouTube în 24 de ore” și „Cel mai vizionat videoclip muzical YouTube în 24 de ore de un grup K-pop”.

BTS a interpretat hitul pentru prima lor performanță solo la Grammy 2021 pe 14 martie. Boyband a fost, de asemenea, nominalizat la cel mai bun spectacol de duo pop / grup, dar a pierdut în fața colaborării Lady Gaga și Ariana Grande „Rain On Me”. Această încuviințare Grammy a fost prima nominalizare pentru un act de K-pop.

La începutul acestei luni, grupul de băieți a fost recunoscut drept cel mai bine vândut act din 2020, conform sondajului Federației Internaționale a Industriei Fonografice (IFPI). Organizația a prezentat, de asemenea, LP-ul „Map Of The Soul: 7” al BTS drept cel mai bine vândut album din 2020 sub noua categorie Global Album All Format Chart.

Chiar dacă nu au câștigat un premiu Grammy, băieții BTS i-au lăsat pe toți uimiți de performanța lor uimitoare. Au realizat multe în ultimii ani și în anii următori, BTS va atinge cu siguranță noi culmi. Sunt populari în întreaga lume și s-au asigurat că își tratează fanii cu muzică uimitoare de fiecare dată când ies cu un singur. Băieții Bangtan au livrat single-uri top-back-to-top și, cu ajutorul acestora, au spulberat multe înregistrări și au făcut multe în același timp.

Nimeni nu poate uita spectacolul trupelor de anul trecut la Grammy. BTS a devenit primul act coreean care a concertat la Grammy când au colaborat cu Lil Nas X la ceremonia de premiere. Rapperul a interpretat single-ul său de succes viral „Old Town Road” la evenimentul din LA și i s-au alăturat artiști care au apărut în remixurile oficiale ale piesei. După ce Lil Nas a deschis spectacolul dintr-o cameră de zi improvizată, cu un tricou Kobe Bryant în omagiu faimosului star de baschet, rapperul a deschis o ușă și s-a mutat pe scenă pentru a se alătura BTS. Liderul grupului coreean RM a livrat apoi versurile sale din remix-ul „Seoul Town Road”, în timp ce restul formației s-a alăturat corului.

Dacă nu sunteți la curent cu înregistrările create de BTS, verificați-le chiar aici:

  1. BTS a devenit oficial grupul cu cele mai multe locuri 1 din istoria iTunes.
  2. Dinamitul BTS a devenit cel mai rapid grup coreean MV care a atins 600 de milioane de vizualizări pe o populară platformă de streaming online.
  3. Singurul Stay Gold de la BTS a obținut locul 1 în Billboard Digital Songs Chart.
  4. Albumul lor BE a devenit cel mai bine vândut album din istoria K-pop.
  5. BTS deține recordul pentru cel mai mare debut Spotify. Piesa lor Eyes Tell a câștigat 876.000 de fluxuri în primele câteva ore de la lansare.
  6. Au realizat încă o ispravă. prin asigurarea primei lor nominalizări la premiile Grammy la cel mai bun spectacol de duo pop / grup pentru Dynamite.
  7. Cu Map of the Soul: 7, băieții Bangtan au devenit singurii artiști internaționali care au ocupat topul topografiei japoneze Oricon Music.
  8. BTS sunt primii artiști coreeni care au debutat pe locul 1 pe lista muzicală Billboard 200 cu piesa lor engleză Dynamite.
  9. În 2016, albumul lor Wings a fost cel mai bine înregistrat K-pop înregistrat vreodată în topul albumelor Billboard.
  10. BTS a devenit primul grup K-pop care a vorbit la Națiunile Unite.

Acestea sunt puținele din numeroasele înregistrări create de septet. În continuare, suntem siguri că vor stabili noi recorduri și vor bate multe recorduri anterioare stabilite de alții. Băieții Bangtan au un drum lung de parcurs.