BREAKING NEWS! Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

Robert Fico FOTO: Wikimedia Commons
Robert Fico FOTO: Wikimedia Commons

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat și a fost dus la spital, potrivit publicației DennikN. Atacul a avut loc în localitatea Handlova.

 Incidentul s-a produs în fața Casei de Cultură, unde se întrunea guvernul în ședință, când premierul a venit în mijlocul oamenilor.

Reporterul DenníkN a fost în apropiere și a auzit mai multe împușcături. Apoi a văzut cum prim-ministrul a fost ridicat de la sol de către gărzile de securitate și urcat într-o mașină.

Potrivit martorilor care au fost la fața locului, Fico a venit la oamenii care l-au salutat și apoi s-au tras mai multe focuri de armă. Fico a căzut apoi la pământ.

Presupusul agresor a fost liniștit și reținut de poliție. Poliția a izolat zona, iar centrul cultural a fost evacuat. Serviciile de securitate s-au ocupat de siguranța celorlalți membri ai guvernului.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.