Blugi de damă care nu se vor demoda prea curând

Dacă faci parte din categoria femeilor care citesc articole legate de trenduri în modă, probabil că știi deja că blugii de damă cu greu se demodează. De ce? Pentru că blugii de damă și blugii în general sunt un articol vestimentar ușor de asortat cu orice. Sunt confecționați dintr-un material lejer, ușor de purtat o zi întreagă și care se potrivește atât cu o cămășă, cât și cu un hanorac.

Nu doar femeile nu pot renunța la acest tip de pantaloni, pentru că și bărbații împărtășesc aceeași plăcere pentru blugi. Este și greu să nu-i iubești. Nu știi ce să porți la serviciu? Blugi. Ai rămas fără pantaloni eleganți curați? Blugi. Și lista poate continua la nesfârșit. Pentru că blugii de damă, cât și de bărbat cu greu se vor demoda.

Moda se mișcă la viteze amețitoare, aducând cu ea trenduri noi și sacrificându-le pe cele vechi. Haide să îți dăm un exemplu. Anii ’70 care au bucurat mulți oameni cu muzica, dar mai ales cu moda din acea perioadă. Te gândești și tu la un anumit tip de pantaloni? Dacă da, foarte bine intuit. Blugii evazați sunt la modă încă din acei ani și continuă să fie și astăzi, cu mici variații, desigur.

Acum că am văzut puțin cum blugii au reușit să se mențină în topul preferințelor de-a lungul multor ani, haide să aflăm mai multe despre ei. În acest articol vorbim despre ce blugi de damă sunt la modă în zilele noastre și care vor rămâne la modă mult timp.

La ce să fii atentă atunci când îți alegi blugii?

Pe piață există o mare varietate de modele și de mărimi, pentru ca toată lumea să își găsească perechea potrivită. De obicei, o pereche de blugi de damă se alege în funcție de proporțiile și forma corpului. Pe lângă asta, în ecuație mai intră și design-ul blugilor, ei pot fi rupți, scurți, stâmți, largi, etc.

Asigură-te că îți alegi viitoarea pereche de blugi de damă cu atenție, iar atunci când o faci ai două posibile variante:

Îi poți comanda de pe net, însă doar atunci când ai certitudinea că îți vin. De preferat ar fi să găsești un magazin și un model de blugi pe care deja îl ai și știi că o să ți se potrivească.

A doua variantă și cea mai sigură este să mergi chiar tu în magazin pentru a-i proba. Este varianta care îți va lua cel mai mult, dar la final vei fi sigură că ai ales perechea de blugi potrivită pentru tine.

Tipuri de blugi de damă:

Blugii clasici

Blugii clasici sau Regular Fit sunt blugii de damă care sunt drepți de sus până jos pe tot piciorul. Au aceeași lățime de la glezne până la coapse și sunt foarte lejeri și potriviți pentru o ieșire în oraș. Sunt buni la capitolul comoditate și mai puțin în a pune în valoare anumite păți ale corpului.

Mom jeans

Foarte populari pe vremuri, la fel de populari și acum, pentru că oferă o formă aparte siluetei. Ei au un design relaxat, iar talia este foarte înaltă. Perfecți pentru vacanțe la mare unde poți să îi porți împreună cu o cămașă sau cu un hanorac.

Blugii largi

Un fel de rude ale pantalonilor evazați, dar mai largi. Acest tip de blugi sunt loose fit, atât la nivelul taliei, cât și pe toată lungimea piciorului, iar la capăt au o deschidere foarte mare. Poți să apelezi la acești blugi de damă dacă nu ești fană al celor strâmți.

Blugii strâmți sau skinny

Cum se putea să se facă un top al blugilor de damă și să nu se menționeze blugii skinny. După cum le spune și numele sunt blugi strâmți de la talie, până la gleznă. Aceștia stau ficși pe picior și îți scot în evidență forma picioarelor. Acest model de blugi de damă merg de minune alături de o ținută elegantă, Cum ar fi o cămașă sau un sacou.

Boyfriend jeans

O pereche de blugi foarte comozi care merg asortați cu aproape orice. Sunt versatili, lejeri și îți oferă simplitatea pe care o cauți. Au un aer sportiv și pot fi integrați în ținute lejere. Alături și de o cămașă și de o pereche de pantofi cu toc, blugii boyfriend nu vor face altceva decât să pună în valoare orice ținută.

Acestea sunt modelele de blugi cu care să mergi la sigur, indiferent de situație sau de evenimentul la care urmează să participi. Toate aceste modele de blugi au câte ceva special și indiferent de corpul și proporțiile pe care le ai o să te simți mereu bine într-o pereche de blugi de damă de calitate. Apelează mereu la branduri deja cunoscute de către tine și asigură-te că te simți bine cu tine atunci când îi porți.