Black Friday. Elefant a dat startul tornadei de reduceri

Magazinul Elefant.ro intră în campania de Black Friday 2017 cu reduceri la mii de produse. Întreaga ofertă o găsiți – AICI

Black Friday Elefant. În ofertă găsiți apa de toaletă Seductive, de 75 ml cu o reducere de 76%. Detalii – AICI.

Reducere este și la parfumul Chipard de 75 de mililitri. Mai multe detalii – AICI. Reduceri de peste 70% sunt și la parfumuri semnate de Elizabeth Arden, Laura Biagiotti sau Lady Gaga. De asemenea, oferte sunt și la Jimmy Choo, Paco Rabanne sau Yves Saint Laurent. Mai multe detalii – AICI.

Black Friday. Elefant are reduceri și la ceasuri

Oferte de senzație Black Friday Elefant sunt și la ceasuri, atât de bărbați, cât și de damă. Puteți cumpăra un ceas Fossil sub 200 de lei, Skagen cu o reducere de 43%. SUnt oferte și la ceasuri Tissot sau Seiko. Întreaga ofertă la ceasuri de Black Friday Elefant găsiți – AICI.

Un studiu realizat de Kantar Millward Brown arată că evenimentul Black Friday a dobândit o recunoaștere pe scară largă la nivelul populației României. Notorietatea evenimentului a fost susținută de participarea tot mai numeroasă din anii trecuți a comercianților și de apetitul românilor pentru reduceri, potrivi reprezentanților Kantar Millward Brown România.

Studiul arată că 79% dintre românii cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani au auzit despre Black Friday și 45% vor să achiziționeze ceva cu ocazia evenimentului anual de reduceri. Ca și în 2016, lista de dorințe este dominată de produse din categoria electro-IT.

40%dintre respondenți doresc să cumpere un produs din categoria electrocasnice mici, iar următoarea categorie din topul preferințelor este reprezentată de televizoare (33%). În acest an 24% dintre români doresc să cumpere telefoane mobile la preț redus. Pe lista de dorințe se află și electrocasnice mari: frigidere (20%)și mașini de spălat (17%).

În rândul produselor pentru care s-a înregistrat un interes în creștere în ceea ce privește intenția de cumpărare se numără, în acest an, și produsele fashion.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.