Black Friday 2018: Cea mai mare comandă de până acum este cât 515 salarii minime din România

Black Friday 2018 este deja un succes comercial de proporții. Foto: Pixabay

Black Friday 2018 este o afacere de sute de milioane de euro în România. Și în acest an românii s-au înghesuit pe internet pentru a profita de reduceri.

Specialiștii se așteaptă la un nou record în ceea ce privește vânzările de Black Friday în acest an. Dacă în 2017, românii au cheltuit peste 200 de milioane de euro, în acest an, suma ar putea depăși 250 de milioane de euro.

Cea mai mare comandă de până acum a fost de 140.000 de euro. Un român a cheltuit această sumă pe un automobil BMW i8, care avea prețul redus de la 186.000 de euro. Comanda a fost plasată în chiar primul minut de la demararea campaniei de Black Friday 2018.

Nu a fost singura mașină vândută rapid în Vinerea Neagră, alte șapte autoturisme fiind achiziționate în primul sfert de oră de reduceri, printre care și un Ford Mustang Coupe, de 45.000 de euro.

Black Friday 2018: Vânzări-record pe eMAG

În primele trei ore de Black Friday, doar pe eMAG au fost înregistrate comenzi de 230 de milioane de lei.

Campania a început, pe cel mai mare retailer online, la ora 06:57, iar în doar câteva minute multe dintre ofertele cele mai avantajoase au fost epuizate.

Printre cumpărăturile făcute azi de români pe site-ul emag.ro se numără peste un kilogram și jumătate de aur, bijuterii, bilete la diferite evenimente, vacanțe și, bineînțeles, aparate electronice și electrocasnice, care reprezintă ”grosul” vânzărilor în fiecare an.

Două treimi din cei care au făcut azi cumpărături online au ales ca produsele să le fie livrate prin curier, iar o treime dintre comenzi au fost plătite cu cardul.

https://greatnews.ro/a-inceput-black-friday-la-emag-care-sunt-cele-mai-mari-reduceri/