Black Friday 2017 videoproiectoare eMAG. Oferte pe care să nu le ratezi

Black Friday 2017 videoproiectoare eMAG
Black Friday 2017 videoproiectoare eMAG

Începe Black Friday 2017, cu reduceri la mai multe categorii de produse. Ca în fiecare an, cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, vine cu o ofertă impresionantă. Întreaga ofertă Black Friday 2017 videoproiectoare eMAG o veți găsi – AICI.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Videoproiector Benq 3D MS506, SVGA, 3200 lumeni, Negru. In modul SmartEco, consumul lampii este ajustat in mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitatea optima, in functie de continutul afisat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosita doar atata lumina cat este necesara.

Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran oridecateori au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%. Întreaga ofertă Black Friday 2017 videoproiectoare eMAG o veți găsi – AICI.

Videoproiector Dell 4220 Multimedia. Bucurati-va de filme sau de alte materiale media in mod elegant: proiectorul 4220 accepta de asemenea rezolutie HD 720p si capacitate de redare 3D.

Cele doua porturi VGA permit tranzitiile cursive intre prezentari, in timp ce porturile HDMI, S-Video, video compozit, RS232 si USB va permit sa redati o multitudine de formate media diferite prin intermediul proiectorului. Întreaga ofertă Black Friday 2017 videoproiectoare eMAG o veți găsi – AICI.

Black Friday 2017 videoproiectoare eMAG. Oferte Epson

Videoproiector Epson EH-TW5300, Full HD, 3D, 2200 lumeni. EH-TW5300 are rezolutie full HD 1080p, ceea ce asigura o calitate superba a imaginilor: nu veti pierde niciun detaliu. Ideal pentru vizionarea filmelor si a imaginilor pe un ecran mare. EH-TW5300 are conectivitate excelenta. Drept urmare, puteti viziona cu usurinta filmele si imaginile pe un ecran mare.

Functia plug and play permite configurarea rapida si utilizarea facila. Datorita duratei de viata mari a lampii, puteti viziona zilnic cate un film, pe ecran mare, timp de 11 ani. Continutul de inalta definitie este din ce in ce mai des intalnit. De aceea, aveti nevoie de o imagine perfect clara si bine definita.

Datorita raportului de contrast dinamic de 35000:1 si nuantelor de negru intense, puteti vedea perfect chiar si cele mai intunecate si mai atmosferice scene. Rezolutia full HD 1080p asigura o calitate superba a imaginilor: nu veti pierde niciun detaliu. Întreaga ofertă Black Friday 2017 videoproiectoare eMAG o veți găsi – AICI.

Black Friday 2017 videoproiectoare eMAG. Oferte Panasonic

Videoproiector NEC M322X, XGA, 3200 lumeni, tehnologie DLP, contrast 10000:1. Proiectorul are un zoom optic de 1.7 ce acopera o distanta mare de proiectie pentru a putea fi pozitionat in locatii variate. Poti selecta o setare potrivita Eco dintre [AUTO ECO], [NORMAL] si [ECO], inclusiv [ROOM LIGHT SENSING], [CONSTANT BRIGHTNESS] si [AUTO-DIM], in functie de aplicatia ta.

Aceste setari ECO avansate iti permit sa reduci consumul de energie si sa prelungesti durata de viata a lampii pana la 10.000 de ore prin controlul luminozitatii lampii. Folosind un cablu USB (compatibil cu specificatiile USB 2.0) pentru a conecta computerul cu proiectorul, poti transmite imaginea de pe ecranul computerului si sunetul catre videoproiector, fara sa ai nevoie de alte cabluri de afisare de computer, atat de folosite in situatii asemanatoare. Întreaga ofertă Black Friday 2017 videoproiectoare eMAG o veți găsi – AICI.

Videoproiector Panasonic PT-LB353 3LCD, 3300 lumeni. Videoproiectorul Panasonic PT-LB353 reprezinta solutia ideala pentru proiectii in activitatile educationale sau de business, la un nivel redus al costurilor si cu o eficienta pana la 10.000 de ore.

Tehnologia Daylight View (control de pe telecomanda) de adaptare a proiectiei in functie de luminozitatea incaperii si sistemul de proiectie 3LCD, cu o intensitate superioara a culorilor si detaliilor, garanteaza o experienta profesionala reusita in fata audientei. Întreaga ofertă Black Friday 2017 videoproiectoare eMAG o veți găsi – AICI.