Black Friday 2017 uscatoare de par. Infrumusetare la preturi mici la eMAG

black friday 2017 uscatoare de par emag
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 uscatoare de par. eMAG da startul marilor reduceri de Vinerea Neagra si anunta o multime de oferte atractive la produse de ingrijire personala. 

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 uscatoare de par eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

eMAG a anuntat deja primele 10 produse la oferta de eMAG Vinerea Neagra 2017.

eMAG are reduceri la uscatoare de par de la diferite branduri, potrivite pentru orice buzunar. In campania de Black Friday 2017 sunt incluse uscatoare de par de la BaByliss, Remington, Philips, Grundig, Braun, Rowenta, Hausberg, Valera Swiss, Zilan sau Dyson.

Unele uscatoare de par pot fi cumparate la pachet impreuna cu alte produse, ca de exemplu, placa de coafat sau de indreptat parul.

Black Friday 2017 uscatoare de par eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 uscatoare de par – reduceri la eMAG

Pentru fanele brandului Philips, una dintre cele mai bune optiuni este uscatorul de par Philips HP8232/00, 2200 W, Cool Shot, Concentrator, care are un pret foarte accesibil.

Uscatorul Philips ofera o uscare rapida la o temperatura mai joasa cu ThermoProtect, avand difuzor de volum si cap de coafare de 14 mm. Are mai multe setari de viteza si temperatura si dispune de ThermoProtect pentru uscare rapida la o temperatura constanta, care ingrijeste, si Ionic Care pentru stralucirea parului drept. In plus, acest uscator de par de 2200 W creeaza un flux de aer puternic. Combinatia rezultata de putere si viteza accelereaza si faciliteaza uscarea si coafarea parului.

Black Friday 2017 uscatoare de par eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Da rezultate de coafare perfecte si un aspect stralucitor si lucios, cu un cap de coafare subtire, pentru coafare precisa. Adauga volum, maximizeaza grosimea, buclele si elasticitatea. Difuzorul pentru volum are un design unic asimetric care este conturat pe cap, fiind astfel mai usor si mai intuitiv de utilizat. Difuzorul distribuie de asemenea fluxul de aer pe par, uscand parul intr-un mod mai sanatos, amplificand volumul si reducand carliontii. Pentru rezultate excelente, tineti-l aproape de calota si de zona radacinilor si permiteti pinilor cu textura delicata sa incurajeze volumul.

Black Friday 2017 uscatoare de par eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 uscatoare de par – eMAG are reduceri de senzatie

Un alt uscator de par la fel de practic este produsul Remington D5210, 2200 W, cu 2 viteze, Concentrator. Uscatorul de par Pro-Air 2200 W are 3 trepte de temperatura si 2 trepte de viteza, cat si un jet de aer rece pentru fixarea coafurii perfecte. Completat cu o grila ceramica cu ioni care distribuie uniform temperatura si are efect antistatic, acest uscator de par este ideal pentru obtinerea unei coafuri perfecte in fiecare zi.

In campania de reduceri eMAG de Black Friday 2017 sunt incluse si uscatoare de par de voiaj, ca de exemplu uscatorul de par Grundig HD2509, 1500 W, cu doua trepte.

Fie la sport sau in calatorie – dimensiunea compacta si greutatea mica sunt perfecte pentru voiaj. In ciuda dimensiunii, este un uscator puternic: are o putere de 1500 W si ofera 2 setari de temperatura si putere a jetului de aer. In plus, are un maner rabatabil si antialunecare si duza detasabila pentru flux de aer concentrat.

Black Friday 2017 uscatoare de par eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.