Black Friday 2017 telefoane Huawei. Tot ce trebuie să știi despre oferta eMAG

Reduceri eMAG de Black Friday 2017 Huawei
Black Friday 2017 Huawei P10

Black Friday 2017 telefoane Huawei. Cel mai popular producător chinez de telefoane este bine reprezentat în oferta online eMAG de Vinerea Neagră.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 Laptopuri Asus. Magazinul online eMAG oferă numeroase laptopuri la prețuri foarte avantajoase astăzi, iar modelele Asus sunt printre cele mai interesante.

Aici găsești cele mai bune afaceri pe care le poți face de Black Friday 2017.

Black Friday 2017 are loc în 17 noiembrie la eMAG. Cel mai important magazin online din România pune la bătaie numeroase produse la prețuri foarte mici cu ocazia celui mai mare eveniment de shopping al anului, Vinerea Neagră.

Black Friday 2017 telefoane Huawei: Oferta eMAG

Cel mai popular model al momentului din oferta de telefoane Huawei în cadrul Black Friday 2017 este modelul Huawei P10 Lite. Este un telefon accesibil ca preț, cu specificații tehnice excelente.

Îl găsiți aici.

Dacă doriți să cumpărați cel mai competent model al gamei, cu Dual Sim, 64GB, 4G, alegeți versiunea P10.

Iată oferta eMAG Black Friday 2017:

Puteți face această afacere de Vinerea Neagră 2017 aici.

eMAG Vinerea Neagră 2017: Topul ofertelor de Black Friday

Black Friday 2017 telefoane Huawei

Pe lângă produsele pe care vi le recomandăm mai sus, vă propunem și alte reduceri extraordinare de Black Friday 2017 la eMAG.

Intrați aici pentru a profita de reducerile de Vinerea Neagră 2017.

Dacă anul trecut, eMAG a vândut aproape 100 de mașini de Black Friday, oferind în același timp cumpărătorilor șansa de a cumpăra, la preț redus totul de la aur și diamante la bonuri de combustibil.

 

Mai mult, eMAG mizează mult și pe sectorul de turism în acest an, oferind vouchere de 100 de euro la Tarom cu doar 50 de euro.

De asemenea, șeful celui mai mare magazin online din România spune că oferta de Black Friday 2017 a eMAG va cuprinde bilete la concerte precum Electric Castle, abonamente la clinici medicale și excursii turistice în Delta Dunării sau la munte.

În acest an, de Vinerea Neagră, eMAG a anunțat că vor oferi televizoare LED de 80 de centimetri la un preț de 399 de lei. Până acum, un astfel de aparat putea fi cumpărat cu cel puțin 700 de lei.

”La telefoane reducerile vor fi undeva la 20-30%, e posibil să avem câteva modele care merg spre 50%”, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Iulian Stanciu, CEO al eMAG.

Cu ocazia Black Friday 2017, eMAG oferă reduceri la televizoare, telefoane, laptopuri, articole sportive, dar și la accesorii pentru casă.

Aici găsiți cele mai bune oferte de Black Friday la electrocasnice eMAG.

Vinerea Neagră 2017 este cea mai bună oportunitate de a face comerț și pentru cele peste 4.000 de companii în cadrul Marketplace eMAG. Anul trecut, jumătate dintre clienții acestui magazin au comandat ceva oline pe eMAG. Peste 11% dintre români au preferat atât cumpărăturile online de Black Friday, cât și pe cele în magazin.

Black Friday 2017 Huawei P10

Black Friday începe pe 17 noiembrie la eMAG, iar retailerul online a anunțat că va avea peste 2.000.000 de produse în ofertă.

Cele mai avantajoase oferte de Black Friday 2017 le găsiți aici.