Black Friday 2017 tablete Samsung. Surpriza dupa surpriza la eMAG

black friday 2017 tablete samsung emag
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 tablete Samsung. eMAG da startul reducerilor de Vinerea Neagra pe 17 noiembrie si lanseaza o multime de reduceri electrizante la tablete Samsung pentru toate buzunarele.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 tablete Samsung la eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

Brandul sud-coreean este extrem de popular in Romania, unde a cucerit piata in special cu telefoanele sale mobile, insa tabletele Samsung, foarte performante si totodata accesibile ca pret, sunt si ele la mare cautare.

De Black Friday 2017, magazinul eMAG are reduceri impresionate la tablete Samsung.

Cea mai accesibila tableta Samsung cu diagoana mare de pe piata este tableta Galaxy Tab E T560, cu diagonala de 9,6 inchi, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB. Extrem de portabil, cu doar 8,5 mm grosime si 490 grame, modelul Galaxy Tab E detine un design elegant si este incredibil de practic. Invelisul sau unic, antialunecare, ce imita materialele textile, il face sigur si confortabil.

Puteti sa capturati momentele de neuitat ale vietii cu functionalitatile avansate ale camerei dispozitivului Galaxy Tab E, inclusiv cu o camera pe spate puternica de 5 MP si controale foto si video usor de utilizat, cu un singur clic. Comutati la modul fotografiere continua tinand apasat butonul camerei.

De acum, veti putea sa maximizati timpul si productivitatea cu caracteristica interesanta de lucru cu ferestre multiple, care va permite sa lucrati in doua aplicatii in acelasi timp. Intrati in modul split-screen pentru a face mai multe lucruri in acelasi timp, cu usurinta, pe un ecran spatios de 9,6 inchi.

Black Friday 2017 tablete Samsung la eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

Black Friday 2017 tablete Samsung – reduceri-bomba la eMAG

O alta varianta pentru fanii Samsung ce isi doresc o tableta mare este tableta Samsung Tab A T580 (2016), Octa-Core 1.6 GHz, 2GB RAM, 16GB, care beneficiaza de o diagonala generoasa de 10,1 inchi.

Ecranul WUXGA de 10,1 inchi ofera o claritate exceptionala, transformand vizionarea filmelor si jocurile intr-o experienta absolut captivanta. Acum puteti redirectiona apelurile si alertele site-urilor retelelor de socializare direct de pe smartphone pe tableta. Mai mult, puteti utiliza functia de raspuns rapid (Quick Reply) pentru a raspunde imediat si a urmari notificarile sosite in modul Tablou de bord.

In plus, va puteti conecta prin Wi-Fi direct pentru a partaja si a viziona continut intre televizor si tableta, fara a mai fi nevoie de cabluri intinse in dezordine.

Black Friday 2017 tablete Samsung – eMAG da startul reducerilor

Cei care au nevoie de o tableta mai mica au solutia ideala in tableta Samsung Tab 3 T113 Lite Value Edition, cu diagonala de 7 inchi, Quad-Core 1.3 GHz, 1GB RAM, 8GB.

Tab3 Lite este conceputa pentru ultra-portabilitate, pentru a putea fi luata cu usurinta oriunde. Fiind mai subtire decat celelalte modele, cu o grosime de numai 9,7 mm, factorul sau de forma compact va va placea cu siguranta. Va veti bucura de senzatia de confort cand o tineti in mana deoarece are o greutatea extrem de mica. Tab3 Lite este o tableta frumoasa si compacta, cu autonomie mare a bateriei.

Black Friday 2017 tablete Samsung la eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.