Black Friday 2017 ondulatoare păr eMAG. Reduceri pe care să nu le ratezi

Black Fraiday 2017 ondulatoare păr eMAG

Începe Black Friday 2017, cu reduceri la mai multe categorii de produse. Ca în fiecare an, cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, vine cu o ofertă impresionantă. Întreaga ofertă Black Friday 2017 ondulatoare păr eMAG o veți găsi – AICI.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Ondulator BaByliss Curl Secret C1200E, 230 grade, Functie ionica, 2 trepte de temperatura, Reversibil, Argintiu. Babyliss Curl Secret C1200E este prevazut cu sistem automat pentru bucle si functie de opriere automata.

Puteti selecta sensul de rotatie: de la stanga la dreapta sau alternativ. Functia ionica va ofera un par moale si stralucitor fara ca el sa se electrizeze. Utilizati cele doua trepte de temperatura (210 °C si 230 °C) in functie de nevoile dumneavoastra. Cele 3 pozitii de durata (8 secunde, 10 secunde, 12 secunde) va ofera par ondulat, flexibil sau strans.

Functia sonora (4, 5, 6 semnale sonore) va ajuta sa eliberati firele de par in momentul in care buclele sunt gata. Accesoriul pentru curatare va ajuta sa curatati dispozitivul de sebum sau de produse  speciale pentru aranjarea parului. Întreaga ofertă Black Friday 2017 ondulatoare păr eMAG o veți găsi – AICI.

Ondulator Philips HP8602/00, ceramic, 190 grade, Negru. Ondulator cu invelis ceramic. Bucle si carlionti elastici, plini de viata, pentru o coafura cu un aspect vesel si tineresc.

Acum este usor de obtinut datorita noului ondulator CurlCeramic cu invelis ceramic protector. Temperatura cea mai ridicata de 190°C garanteaza rezultate optime, minimalizand in acelasi timp deteriorarea parului.

Cu diametrul barei de 16 mm puteti crea bucle si carlionti elastici, plini de viata, pentru un aspect vesel si tineresc. Întreaga ofertă Black Friday 2017 ondulatoare păr eMAG o veți găsi – AICI.

Ondulator Philips BHH777/00, ceramic, 200 grade, Negru. Cu ondulatorul Philips Easy Natural este usor sa creezi onduleuri frumoase, chiar si la spate. Forma sa unica in forma de lalea si placile inteligente mentin suvita de par in timpul coafarii, permitandu-ti sa creezi onduleuri printr-o simpla miscare.

O temperatura de coafare profesionala de 200°C garanteaza rezultate placute chiar si pe parul des, in timp ce minimizeaza deteriorarea parului. Placile de prindere si ondulare ale ondulatorului Philips Easy Natural prind si tin automat suvita de par in timpul coafarii, astfel incat poti ondula intr-o singura miscare si doar cu o singura mana.

Ondulatorul Philips Easy Natural are o forma unica de lalea pentru crearea buclelor elegante si naturale, fara a depune efort. Deoarece placile de coafare sunt protejate impotriva atingerii, nu trebuie sa iti faci griji ca vor aparea arsuri accidentale. Întreaga ofertă Black Friday 2017 ondulatoare păr eMAG o veți găsi – AICI.

Black Friday 2017 ondulatoare păr eMAG. Oferte Remington

Ondulator Remington S8670, 5 accesorii, Invelis Ceramic, Negru. Detalii tehnice: control digital variabil pentru caldura, accesorii cu invelis ceramic si efect anti static, 4 clame de prindere, gata de utilizare in 60 secunde, oprire automata de siguranta, suport de protectie termica, geanta depozitare, cablu de 1,8 m.

Accesorii: ondulator de 19 mm, ondulator in spirala, perie, placi intersanjabile pentru indreptat sau creponat (prin rotire, se pot schimba cele 2 fete). Întreaga ofertă Black Friday 2017 ondulatoare păr eMAG o veți găsi – AICI.

Ondulator Rowenta CF3460F0 Precious Curls Premium Care, 130 – 200 °C, Cronometru, Cashmere Keratin, Alb. 3 programe de protectie: temperatura si timpul de realizare a buclelor ideale pentru fiecare tip de par: subtire, normal sau gros pentru bucle superbe si sanatoase.

Cu ondulatorul Premium Care Precious Curls te bucuri de bucle superbe si un par sanatos: cele 3 programe adaptabile tuturor tipurilor de par asigura temperatura ideala pentru bucle frumoase si sanatoase, cronometrul integrat monitorizeaza timpul de ondulare pentru a obtine rezultate perfecte, prevenind supraincalzirea, iar invelisul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan, parul tau este intotdeauna superb si perfect ondulat.

Cu Premium Care Precious Curls ai optiuni de styling nelimitate, pentru bucle perfecte, in stilul tau. Cele 3 programe adaptabile asigura combinatia ideala intre temperatura si timpul de ondulare, in functie de tipul de par, pentru rezultate superbe si un par sanatos. Întreaga ofertă Black Friday 2017 ondulatoare păr eMAG o veți găsi – AICI.