Black Friday 2017 monitoare. Recomandările noastre de la eMAG

Monitoare preț redus eMAG Black Friday 2017
Reduceri la monitoare de Black Friday 2017 la eMAG

Black Friday 2017 monitoare. Dacă sunteți în căutarea unui monitor, oferta eMAG de Black Friday 2017 conține numeroase produse cu prețuri foarte mici.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Aici găsești cele mai bune oferte de Black Friday 2017.

Black Friday 2017 are loc în 17 noiembrie la eMAG. Cel mai important magazin online din România pune la bătaie numeroase produse la prețuri foarte mici cu ocazia celui mai mare eveniment de shopping al anului, Vinerea Neagră.

Black Friday 2017 monitoare LED: Top 3 oferte eMAG

1. Monitor Gaming LED ASUS ROG 34″, Curved

Swift PG348Q oferă imagini cu un nivel foarte bun de realism, cu ajutorul ecranului de tip IPS curbat, ultra-lat, cu diagonala de 34 de inci si rezoluția de 3440×1440.

2. Monitor LED PLS Samsung 23.5″, Wide

Modul joc optimizeaza instantaneu culorile si contrastul ecranului pentru joc, asigurandu-va de calitatea optima a fiecarei scene. AMD FreeSync este disponibil doar pentru diagonalele de 24 inci și 27 inci.

3. Monitor Gaming LED IPS LG 25″, UltraWide

Claritatea culorii este asigurata prin testele de calibrare a culorii, care sunt efectuate pe linia de productie si pe hardware-ul deja calibrat, cu demultiplicator integrat.

 

Black Friday 2017 monitoare LCD. Oferta eMAG

Pe lângă produsele pe care vi le recomandăm mai sus, vă propunem și alte reduceri extraordinare de Black Friday 2017 la eMAG.

Intrați aici pentru a profita de reducerile de Vinerea Neagră 2017.

Dacă anul trecut, eMAG a vândut aproape 100 de mașini de Black Friday, oferind în același timp cumpărătorilor șansa de a cumpăra, la preț redus totul de la aur și diamante la bonuri de combustibil.

În acest an, de Vinerea Neagră, eMAG a anunțat că vor oferi televizoare LED de 80 de centimetri la un preț de 399 de lei. Până acum, un astfel de aparat putea fi cumpărat cu cel puțin 700 de lei.

”La telefoane reducerile vor fi undeva la 20-30%, e posibil să avem câteva modele care merg spre 50%”, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Iulian Stanciu, CEO al eMAG.

eMAG Vinerea Neagră 2017: Topul ofertelor de Black Friday

Mai mult, eMAG mizează mult și pe sectorul de turism în acest an, oferind vouchere de 100 de euro la Tarom cu doar 50 de euro.

De asemenea, șeful celui mai mare magazin online din România spune că oferta de Black Friday 2017 a eMAG va cuprinde bilete la concerte precum Electric Castle, abonamente la clinici medicale și excursii turistice în Delta Dunării sau la munte.

Cu ocazia Black Friday 2017, eMAG oferă reduceri la televizoare, telefoane, laptopuri, articole sportive, dar și la accesorii pentru casă.

Aici găsiți cele mai bune oferte de Black Friday la electrocasnice eMAG.

Vinerea Neagră 2017 este cea mai bună oportunitate de a face comerț și pentru cele peste 4.000 de companii în cadrul Marketplace eMAG. Anul trecut, jumătate dintre clienții acestui magazin au comandat ceva oline pe eMAG. Peste 11% dintre români au preferat atât cumpărăturile online de Black Friday, cât și pe cele în magazin.

Black Friday 2017 monitoare eMAG

Black Friday începe pe 17 noiembrie la eMAG, iar retailerul online a anunțat că va avea peste 2.000.000 de produse în ofertă.

Cele mai avantajoase oferte de Black Friday 2017 le găsiți aici.