Black Friday 2017 lazi frigorifice. eMAG sparge gheata cu reduceri-bomba

Black Friday 2017 lazi frigorifice. eMAG da startul marilor reduceri de Vinerea Neagra. In lista de reduceri eMAG sunt o multime de electrocasnice mari si mici, inclusiv la aparate frigorifice de diferite tipuri.

Black Friday 2017 lazi frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

eMAG are reduceri eMAG foarte mari la lazi frigorifice de la branduri precum Heinner, Arctic, Star-Light, Beko, Zanussi, Gorenje, Whirlpool, Hansa, LDK sau Hausgerate.

O lada frigorifica foarte accesibila este Heinner HCF-205NHA+, cu o capacitate de 200 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 84,6 cm. Are o capacitatea mare de depozitare, de ajutor in orice gospodarie, care iti permite sa pastrezi cantitati considerabile de hrana si sa te bucuri de alimentele preferate tot anul.

Black Friday 2017 lazi frigorifice – oferte de la eMAG

Datorita panoului electronic, care iti asigura o interfata simpla si intuitiva, ai parte de o utilizare usoara a aparatului. Functia de congelare rapida te ajuta sa congelezi alimentele proaspete intr-un interval foarte scurt, iar aparatul este dotat cu o super tehnologie de functionare la temperaturi scazute, care iti permite sa il instalezi chiar si in spatii neincalzite, unde temperaturile ajung pana la -15 grade C.

emag black friday 2017
Foto: emag.ro

Conceput special sa nu fie influentat de variatiile de tensiune, aparatul te va scapa de grija ca fluctuatiile de energie electrica ii pot afecta buna functionare. Lada frigorifica este prevazuta cu o protectie suplimentara, rezistenta la apa, pentru ca tu sa faci fata cu succes incidentelor neplacute. In plus, are si role pentru transportarea usoara. Aparatul iti ofera posibilitatea manevrarii cu minimum de efort, oricand simti nevoia unei schimbari.

Black Friday 2017 lazi frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 lazi frigorifice – eMAG reduceri la aparate frigorifice

Cei care au nevoie de o lada frigorifica si mai incapatoare pot achizitiona lada frigorifica Arctic O47+, cu o capacitate de 451 de litri, clasa A+ de eficienta energetica.

Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Panoul de control cu LED-uri permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit.

Iar securizarea cu yala permite inchiderea etansa si securizarea usii congelatorului. Astfel, investitia ta va fi intotdeauna protejata! Lada frigorifica are si certificare germana pentru siguranta, ceea ce inseamna ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei.

Congelatoarele Arctic sunt construite din materiale ce le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu.

Black Friday 2017 lazi frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.