Black Friday 2017 haine eMAG.ro. Branduri celebre la preturi mici

black friday 2017 haine emag.ro femei
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 haine eMAG.ro. De Vinerea Neagra 2017, magazinul eMAG are reduceri la numeroase haine pentru femei, pentru barbati si pentru copii.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 haine eMAG.ro – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

eMAG are reduceri la haine si incaltaminte pentru femei: rochii, tricouri, camasi, pulovere, geci, veste, blugi, tenisi, pantofi, botine, ghete sau cizme.

De asemenea, pe lista reduceri eMAG de Black Friday 2017 sunt reduceri si la haine si incaltaminte pentru barbati: tricouri, camasi, geci, veste, pulovere, blugi, pantaloni scurti, tenisi, pantofi sau ghete.

eMAG are reduceri si la accesorii precum genti, fulare, esarfe, caciuli, sepci sau manusi, perfecte pentru sezonul rece care este tot mai aproape.

Pe lista hainelor incluse in campania de reduceri eMAG de Black Friday 2017 se afla imbracaminte de la branduri celebre precum Zee Lane, United Colors of Benetton, Vero Moda, Guess Jeans, Only, Esprit, Iska, Nike, Pepe Jeans London, Juicy Couture, Vila, Little Mistress, Yumi, Love Moschino, Diesel, Fornarina, Haily’s, Alcott, Nissa, Big Star, Puma, Levi’s, Stefanel, Versace Jeans, Roxy, b.young, Bench, Lacoste, Reebok Sport, Tom Tailor, Converse, Superdry, Dolce & Gabbana etc.

Black Friday 2017 haine eMAG.ro – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 haine eMAG.ro pentru femei

Hainele pentru femei au reduceri ce ajung pana la 80%. De exemplu, o pereche de Pantaloni slim fit Galvanni de culoare bleumarin, Scruff 36, au o reducere de 69% si pot fi cumparati la un pret foarte bun.

Pantalonii au urmatoarea compozitie: 97% bumbac, 3% elastan. De tip casual, acesti pantaloni conici bleumarin fabricati din bumbac au 5 buzunare, imprimeu si sistem de inchidere cu nasturi sau cu fermoar.

De Black Friday 2017, de reduceri foarte mari se bucura si tricourile de diferite culori cu imprimeuri. De exemplu, un tricou negru Puma cu imprimeu cu logoul Ferrari are o reducere de 66% pe siteul emag.ro.

Tricoul cu maneca scurta are o croiala lejera si un decolteu rotund, fiind in stilul sport. Produsul beneficiaza de licenta oficiala Ferrari. Are urmatoarea compozitie: 60% bumbac, 40% model.

Black Friday 2017 haine eMAG.ro – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

black friday 2017 haine emag.ro femei
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 haine eMAG.ro – imbracaminte de sezon pentru femei

La mare cautare sunt si hainele de sezon: gecile de blugi, jachetele din fas, jachetele din piele, gecile cu glugi, vestele cu puf, jachetele impermeabile, jachetele sport, hanoracele, gecile scurte sau paltoanele.

Astfel, jacheta Jeans de dama O Bleu, M, are o reducere de 60% si se bucura de un pret foarte mic in aceasta perioada. Jacheta are gulerele imblanite si se inchide cu fermoar.

Iar o geaca din puf Trespass Martine Black M pentru femei, calduroasa si ideala pentru zilele reci de iarna, are o reducere de 45% pe siteul emag.ro. Geaca ultra usoara cu puf are gluga nedetasabila, doua buzunare cu fermoar ascuns si vine impreuna cu un saculet in care se aduna.

Compozitie: 80% Puf / 20% Pene
Exterior: 100% Polyamide
Captuseala: 100% Polyamide

Black Friday 2017 haine eMAG.ro – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

black friday 2017 haine emag.ro barbati
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 haine eMAG.ro pentru barbati

De Vinerea Neagra 2017 eMAG are reduceri si la haine pentru barbati.

De pilda, cele mai mari reduceri le au tricourile si camasile, pretul acestora fiind chiar si cu 76% mai mic de Black Friday 2017.

O camasa Vincenzo Boretti slim fit neagra cu garnituri bleu are o reducere de 70%. Camasa de tip blugi este fabricata din bumbac 100%, are maneca lunga si un guler ascutit, sistem de inchidere cu nasturi si denota eleganta si stil.

Black Friday 2017 haine eMAG.ro – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

black friday 2017 haine emag.ro barbati
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 haine eMAG.ro pentru barbati – imbracaminte de sezon

Si hainele de iarna pentru barbati au preturi reduse de Black Friday 2017. O geaca pentru barbati de iarna groasa, fashion, de culoare bej, are o reducere de 62% pe siteul emag.ro. Geaca este facuta din poliester si are o gluga detasabila. Se inchide cu fermoar.

Pantalonii de diferite tipuri se afla si ei pe lista reducerilor de Vinerea Neagra 2017 de la eMAG. Pantalonii conici bej Napier W30-L32 New Zealand Auckland au pretul redus cu 66% in aceste zile. Acesti pantaloni lungi in stilul casual au urmatoarea compozitie: 98% bumbac, 2% elastan.

Black Friday 2017 haine eMAG.ro – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.