Black Friday 2017 epilatoare. Cele mai mari reduceri de la eMAG

Black Friday 2017 epilatoare inghinale
Black Friday 2017 epilatoare emag

Black Friday 2017 epilatoare. La eMAG există numeroase reduceri la epilatoare. Noi, în acest articol, vă recomandăm doar trei dintre ele.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Cel mai mare retailer online din România va oferi peste două milioane de produse la prețuri reduse de Black Friday 2017, vineri, 17 noiembrie.

Aici găsiți toate reducerile la epilatoare de Black Friday 2017 la eMAG.

Primul magazin care va demara campania de reduceri Black Friday 2017 este Fashion Days, care va oferi reduceri consistente începând cu seara zilei de 16 noiembrie.

eMAG se așteaptă la vânzări de peste 350 de milioane de lei, în timp ce valoarea totală a reducerilor oferite este de peste 230 de milioane de lei.

Vinerea Neagră în Statele Unite este cea din 24 noiembrie, ultima a lunii.

Vinerea Neagră 2017 epilatoare. Top 3 oferte eMAG

 

Epilator Philips Satinelle HP6420/00, Discuri metalice, 20 Puncte de prindere, 2 Viteze, Alb/Roz

Setare de viteza suplimentara pentru firele subtiri si zonele greu accesibile. Discurile de epilare delicate indeparteaza firele de par fara senzatia de smulgere.

Capul poate fi detasat si curatat in jet de apa, pentru igiena mai buna si curatare usoara. Discurile pentru epilare unica indeparteaza chiar si firele de par de 0,5 mm.

Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00, 250000 pulsatii, Alb

Philips Lumea utilizeaza o tehnologie pe baza de lumina numita IPL (Lumina intens pulsata), derivata din tehnologia utilizata in saloanele profesionale de frumusete. Prin intermediul IPL, Philips Lumea aplica impulsuri delicate de lumina, care ajung la radacina firului de par, inhibandu-i cresterea.

Epilator inghinal Braun FG-1100, 2 Capete, Baterie, Roz

Are un cap de precizie care permite obtinerea de forme exacte, rapid si usor. Mai mult, indeparteaza si tunde orice fir de par nedorit din zona sprancenelor sau a fetei.

Cele 2 distantiere de tuns sunt ideale pentru a tunde parul la o lungime uniforma.

Black Friday 2017 epilatoare. Reduceri eMAG

Pe lângă produsele de mai sus, eMAG va oferi numeroase reduceri la electronice, cum ar fi telefoane, calculatoare, laptopuri și sisteme audio.

Aici găsești cele mai mari reduceri de Black Friday 2017 la electronice eMAG.

Este bine să fiți pregătit pentru a cumpăra produsul pe care vi-l doriți. Dacă nu aveți cont eMAG, vă sfătuim să îl faceți mai din timp, calitatea navigării pe site-ul magazinului online fiind, de obicei, mai slabă în timpul Black Friday.

eMAG Vinerea Neagră 2017: Topul ofertelor de Black Friday

Cei care folosesc această opțiune de plată vor primi de Black Friday rate fără dobândă și un bonus de 500 de lei.

Mai mult de jumătate dintre clienții celui mai mare retailer online din România au optat pentru cumpărăturile online anul trecut. Sunt oferite și posibilități de plată în rate, dar și facilități pentru cei care dețin cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank.

Vinerea Neagră 2017 epilatoare

Black Friday este și cel mai bun prilej de înșelăciune în această perioadă. Aveți grijă la mesajele care vă promit reduceri incredibile.

Puteți să returnați un produs în cel mult 14 zile, fără să fiți nevoiți să vă motivați decizia. În aceeași perioadă, eMAG trebuie să vă returneze banii.

Verificați-vă regulat conturile, înainte și după ce ați făcut tranzacțiile online, pentru a vă asigura că tranzacțiile au decurs normal.

Aici găsiți reducerile eMAG de Vinerea Neagră la epilatoare.