Black Friday 2017 carti. eMAG vs Elefant – lista reducerilor

black friday 2017 carti emag elefant
Foto: elefant.ro

Black Friday 2017 carti. Ziua marilor reduceri este aici, iar cele mai mari magazine online din Romania, eMAG si Elefant, au reduceri uriase la mii de carti pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Black Friday 2017 carti eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 carti Elefant – elefant.ro listeaza toate reducerile AICI.

De Black Friday 2017, eMAG are reduceri la o carti din numeroase genuri:

– beletristica
– biografii, memorii, jurnale
– carti pentru copii
– cresterea copilului
– dezvoltare personala
– spiritualitate
– sanatate
– medicina, farmacie
– gastronomie
– hobby, practic
– afaceri, economie
– manuale scolare
– carti in limba engleza

Black Friday 2017 carti eMAG – reduceri la bestseller-uri

eMAG a inclus in campania de reduceri eMAG de Black Friday 2017 cativa dintre cei mai populari autori ai momentului: George R. R. Martin, J. K. Rowling, Stephen King, Gabriel Garcia Marquez sau Dale Carnegie.

Printre editurile prezente in campania eMAG reduceri de Black Friday 2017 se numara Humanitas, Polirom, Litera, Trei, Nemira, Curtea Veche, RAO și ART.

Black Friday 2017 carti eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Printre noutatile recomandate de eMAG se numara „Atlasul frumusetii. Femeile lumii in 500 de portrete”, care contine fotografiile realizate de Mihaela Noroc in calatoriile sale in zeci de tari din lume.

Black Friday 2017 carti eMAG – noutati la reducere

Alte noutati aparute in magazinul emag.ro sunt „In jurul Marii Uniri de la 1918” de Lucian Boia, 100 de teste pentru „Evaluarea Nationala 2018. Limba si literatura romana”, „Ziua in care la celalalt capat al iubirii nu a mai fost nimeni”, „Sa nu ma parasesti” de Kazuo Ishiguro sau „My Little Pony – Calatorie in regatul prieteniei”.

Din lista cu reduceri la carti de Black Friday 2017 nu lipsesc bestseller-uri precum „Jamila Cuisine” de Geanina Staicu-Avram, „Insomnii” de Irina Binder, „Cele 15 legi supreme ale dezvoltarii personale” de John C. Maxwell, „Dupa ce te-am pierdut” de Jojo Moyes, „Fata din tren” de Paula Hawkins, „Spovedania unui preot ateu” de Ion Aion, „Oamenii fericiti citesc si beau cafea” de Agnes Martin-Lugand, „Cartea oglinzilor” de Eugen Ovidiu Chirovici, „Baietelul cu aripa de fluture” de Ioana Chicet Macoveiciuc „Printesa urbana”, „Regina rosie” de Victoria Aveyard sau „Viata e usoara, nu-ti face griji” de Agnes Martin-Lugand.

Black Friday 2017 carti Elefant – lista reducerilor

Si magazinul online elefant.ro are reduceri substantiale la carti din diferite domenii: fictiune, carti pentru copii, dezvoltare personala, business, economie, eBooks, arta, arhitectura, foto, hobby, ghiduri de calatorie sau carti in limba engleza.

Black Friday 2017 carti eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Parintii care vor sa le faca o surpriza celor mici pot alege carti educative precum enciclopediile sau atlasele („Animale. Marea enciclopedia. Ghid ilustrat complet” sau “Istoria lumi. 7650 de date istorice importante” de la Larousse) sau carti de fictiune precum setul “Micul print” in 6 volume ori setul „Regatul de gheata”.

In ceea ce priveste cartile de dezvoltare personala, pe lista de reduceri elefant.ro de Black Friday 2017 se numara titluri precum:

– „Cei sase stalpi ai increderii in sine” de Nathaniel Branden
– ”Bine la feminin” de Sophie Dumas
– “Daca m-as asculta, m-as intelege” de Jaques Salome si Sylvie Galland
– “Cheia succesului. Gandirea pozitiva” de W. Napoleon HIII
– “Incepe sa gandesti” de John C. Maxwell
– „Viata ca o teapa. Mic tratat de antiratare” de Alan H. Cohen
– “Asertivitatea” de Suzanne Conrad Potts
– „Inteligenta emotionala in actiune” de James Marcia Hughes

Black Friday 2017 carti eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 carti Elefant – oferte la carti in engleza

Si oferta de carti in limba engleza de la Elefant de Black Friday 2017 este foarte bogata, pe lista reducerilor fiind incluse atat volume clasice precum „The Works of Rudyard Kipling”, cat si noutati precum „Alert” de James Patterson ori seria „Divergent”.

Indragitele ghiduri de calatorie editate de Lonely Planet sunt si ele la reducere, precum si cele DK Eyewitness Travel.

Black Friday 2017 carti Elefant – elefant.ro listeaza toate reducerile AICI.