Black Friday 2017 carcase PC. Cele mai mici preturi la eMAG

black friday 2017 carcase PC emag
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 carcase PC. eMAG are reduceri foarte atractive in aceasta zi de 17 noiembrie la o multime de electronice si electrocasnice. In total, 2 milioane de produse sunt la oferta cu ocazia Vinerea Neagra 2017, care pot fi achizitionate acum la preturi excelente.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 carcase PC eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

eMAG a anuntat deja primele 10 produse la oferta de eMAG Vinerea Neagra 2017.

Cu un design futurist, carcasa Segotep Chariot TF, ATX Mid Tower, fara sursa, este o alegere excelenta pentru cei care isi doresc o carcasa de calitate. Iata cateva dintre caracteristicile sale:

– Interior vopsit negru
– Design tool-less
– Inaltime maxima cooler procesor: 160mm
– Lungime maxima placa video: 370mm
– Filtre de praf incluse.

Black Friday 2017 carcase PC eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 carcase PC eMAG – preturi mici

Un pret si mai accesibil are carcasa RPC AC00UAH, MiddleTower, ATX, fara sursa, de culoare neagra. Iata caracteristicile sale:

– Middle Tower ATX
– Echipat cu port USB 3.0
– Ventilator de 120mm cu LED rosu (inclus)

Black Friday 2017 carcase PC eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

O alta carcasa ce merita sa fie mentionata este carcasa Thermaltake View 27, Middle Tower, fara sursa, ATX. Spre deosebire de alte carcase care vin cu un panoul transparent, fereastra permite utilizatorilor sa afiseze pe deplin sistemul lor pastrand in acelasi timp praful la distanta. Cu suport pentru cele mai recente componente, AIO si solutiile de racire cu lichid DIY, View 27 se face perfect fie pentru utilizatorii entry-level sau pentru amatorii de PC-uri.

Panoul de fereastra cu un design avansat are o prezentare vizuala care permite utilizatorilor sa-si arate devotamentul spre deosebire de alte carcase. Inovatoarele bay-uri de 3.5 „si  2.5” minimizeaza instalarea si permite utilizatorilor sa schimbe liber rack-urile hdd-urilor pentru a se potrivi nevoilor lor specifice. Design-ul capact este o alta caracteristica unica a acestei carcase. Spatiul din carcasa poate fi folosit pentru a reorganiza cablurile neutilizate.

Black Friday 2017 carcase PC eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 carcase PC eMAG – preturile scad

Cei care isi doresc o carcasa ce dispune de o forma cubica pot alege carcasa Segotep PI-Cube, mATX Mini Cube, fara sursa, de culoare neagra.

Aceasta carcasa are doua ventilatoare incluse, unul in tavan si unul in fata, precum si oua optionale in fata si in spate. De asemenea, are 4 locase pentru sloturi, doua porturi USB 2.0, un port USB 3.0, filtre de praf incluse si HD audio.

Black Friday 2017 carcase PC eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.