Black Friday 2017 canapele. Relaxare la preturi mici la eMAG

black friday 2017 canapele emag
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 canapele. Magazinul online eMAG anunta oferte la o multime de piese de mobilier si produse de casa si gradina, inclusiv la numeroase modele de canapele.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 canapele eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

eMAG tocmai a anuntat si primele 10 produse la reducere de eMAG Vinerea Neagra 2017.

In campania de Black Friday 2017 de la eMAG au fost incluse canapele de la diferiti producatori, ca de exemplu Kring, Royal, Rileft, Alpha, Doga, Sara, Bellona, Blue Art Kosmin sau Berta.

Black Friday 2017 canapele eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Iata cateva dintre tipurile de canapele incluse in campania de reduceri eMAG de Black Friday 2017:

– canapea cu 3 locuri, cu 2 recliniere si 3 trepte
– coltar extensibil
– canapea extensibila plus cutie ottoman
– canapea extensibila cu doua locuri
– coltar extensibil cu lada de depozitare, sezlong stanga sau dreapta

Black Friday 2017 canapele eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 canapele eMAG – reduceri la coltare

Unul dintre cele mai apreciate modele este coltarul extensibil Rileft, cu dimensiunile 245 x 140 x 97 cm, de culoare maro, care vine impreuna cu perne.

Coltarul Rileft este ideal pentru adeptii liniilor simple si clasice. Datorita formei si cromaticii este usor de integrat in orice locuinta. Coltarul este extensibil, cu spatiu mare de dormit, are sezutul pe arcuri cu burete si dispune de doua lazi pentru depozitare. Sistemul de extensie este foarte practic si usor de utilizat. Coltarul este tapitat integral in stofa de culoare maro inchis, iar pe spatar are incluse 3 perne de dimensiuni mari, in aceeasi culoare.

Este reversibil, putand fi montat si pe stanga si pe dreapta. Cotierele au linii drepte si elegante. Salteaua este realizata din arcuri de 14 cm inaltime cu feltru 1000 g/mp si mai multe tipuri de bureti. Sezutul este forte confortabil, de duritate medie si are cusaturi pentru a impiedica deplasarea materialului. Stofa folosita la confectionarea canapelei este certificata.

Black Friday 2017 canapele eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 canapele eMAG – relaxare la preturi mici

Cei care prefera o canapea extensibila clasica isi pot achizitiona acum, la pret redus de Black Friday 2017, o canapea extensibila Kring Doris, care are si o cutie ottoman. Canapeaua are culoarea bej si dimensiunile 170 x 83-106 x 41-87 cm.

Black Friday 2017 canapele eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

In amenajarea livingului, lasandu-ti imaginatia libera, poti obtine un ambient personal si original care sa iti reflecte personalitatea. Daca iti doresti un decor care sa ofere intimitate si stare de bine, alegerea canapelei este esentiala, ea definind intreaga incapere. Canapeaua Kring Doris este o piesa de mobilier ce imbina elemente clasice, moderne si minimaliste, punandu-se accent pe confort si eleganta. Culorile vibrante si variate o fac usor de integrat in orice tip de amenajare interioara.

Functionalitatea este la fel de importanta ca si designul, canapeaua fiind rezistenta si confortabila, iar ottomanul ofera un spatiu generos pentru depozitarea obiectelor care nu se doresc a fi tinute la vedere. Structura interna are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Spuma poliuretanica este calitativa si rezistenta, oferind un confort superior. Accesoriile din metal, arcuri si bride metalice, unelte multi-functie de pozitie, creeaza un confort ridicat si permit o postura buna si relaxanta atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit.

Black Friday 2017 canapele eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.