Black Friday 2017 blendere. eMAG da startul reducerilor

black friday 2017 blendere emag
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 blendere. De Vinerea Neagra eMAG are reduceri excelente si la electrocasnicele mici pentru bucatarie, inclusiv la blendere de la o multime de branduri romanesti ori straine.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 blendere eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

In campania de reduceri eMAG de Black Friday 2017 sunt incluse blendere de la Heinner, Star-Light, Tefal, Philips, Albatros, Scarlett, Biovita, Electrolux, Breville, Nutribullet, Bosch si multe altele.

Fanii brandului Heinner pot alege blenderul HSB-1000, 1000 W, cu 2 recipiente de 0.5 litri + 1 litru, 2 viteze, pulse. Blenderul Heinner are o putere de 1.000 de W, o turatie de 12000-20000 rpm, lame din inox pentru maruntire si rasnire eficienta, doua recipiente din tritan, doua capace pentru depozitare si un capac „gata de plecare”.

Black Friday 2017 blendere eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

Black Friday 2017 blendere eMAG – start la reduceri

Un blender foarte accesibil ca pret este blenderul Star-Light Toro G500W, 500W, cu un recipient de 1,5 litri, 2 viteze + pulse. Blender-ul Star-Light Toro G500W este ideal pentru realizarea smoothies-urilor, a shake-urilor, a piureurilor, sosurilor marinate si a celor pentru salate. De asemenea, prepararea mancarii pentru bebelusi nu a fost niciodata mai usoara. Motorul sau puternic, de 500 W, va ofera toata puterea necesara pentru a prepara rapid si eficient tot ceea ce va propuneti.

Capacitatea canii este de 1,5 litri, oferindu-va posibilitatea de a prepara o cantitate considerabila, pentru intreaga familie. Blender-ul Star-Light Toro G500W este dotat cu un motor puternic si cu un cutit format din doua seturi de lame, realizate din otel inoxidabil.

Design-ul este unul robust, iar materialele folosite au fost alese atent. Picioarele acestui blender sunt dotate cu ventuze, pentru a asigura o folosire sigura. Capacul si cana pot fi spalate usor cu ajutorul masinii de spalat vase.

Black Friday 2017 blendere eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

Black Friday 2017 blendere – emag.ro are reduceri uriase

O alta recomandare din lista noastra este blenderul Tefal BlendForce Glass Tripl’Ax BL313A38, 500 W, 1,25 l, cu 2 viteze. Tehnologia Tripl’Ax combina 6 lame din inox cu 3 actiuni complementare pentru a obtine rezultate perfecte de amestecare. Veti putea realiza sucuri de fructe, piureuri, milkshake-uri sau supe de casa si sosuri.

Blenderul are un sistem de securitate integrat: el va incepe sa functioneze doar cand recipientul este pozitionat corect in baza. O noutate este tehnologie revolutionara Tripl’Ax ce combina 6 lame din inox cu 3 actiuni complementare pentru a garanta o mixare perfecta.

In plus, blenderul este foarte usor de curatat. Lamele din inox sunt detasabile, iar aparatul este mai usor de curatat. Atat lamele, cat si recipientul sunt compatibile cu masina de spalat vase.

Black Friday 2017 blendere eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.