Black Friday 2016. Surpriza eMAG: vinde tot și în 36 de rate fără dobândă

Black Friday 2016 eMAG
eMAG va începe Black Friday 2018 la primele ore ale dimineții de vineri

Toate ofertele eMAG de Black Friday apar AICI.

Black Friday 2016 se apropie la eMAG, iar cei care vor să facă cumpărături în ziua marilor reduceri se pot folosi și de plata în rate fără dobândă. eMAG, alături de o mare bancă, chiar a găsit posibilitatea de a vinde în 36 de rate fără dobândă. Detalii despre acest tip de plată găsiți AICI.

Magazinul online eMAG și-a diversificat oferta pentru posesorii de carduri bancare. Clienții ING, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Garanti Bank, BRD Finance, Raiffeisen, Bancpost și BCR pot plăti cumpărăturile lor în rate fără dobândă.

Toate cardurile pentru plata fără dobândă la eMAG sunt prezentate AICI.

ING. Posesorii de ING Credit Card beneficiază de 12 rate fără dobândă la cumpărăturile de pe emag.ro. De asemenea, se oferă posibilitatea de plată în 24 sau 36 de rate, cu dobândă redusă. Posesorii acestui card sunt sfătuiți să consulte acest link.

Banca Transilvania. Clienții BT care au un StarCard beneficiază, în luna martie, de 10 rate fără dobândă la plata online a cumpărăturilor de pe eMAG. Posesorii acestui card sunt sfătuiți să consulte acest link.

Credit Europe Bank. Posesorii de Card Avantaj pot plăti online cu cardul cumpărăturile de pe eMAG, în 8 rate fără dobândă. Cei care au acest card sunt sfătuiți să consulte acest link.

Garanti Bank. Clienții acesti bănci pot face cumpărături online de la eMAG in 4 rate fără dobândă. Cei care au acest card sunt sfătuiți să consulte acest link.

BRD Finance. Clienții BRD Finance pot plăti cumpărăturile de la eMAG în 6/12 rate fără dobândă. Oferta e valabilă până pe 12 martie. Posesorii acestui card sunt sfătuiți să consulte acest link.

BCR. Și clienții BCR beneficiază, în luna martie, de 10 rate fără dobândă. Posesorii cardului BUN de PLATA sunt sfătuiți să consulte informațiile de la acest link, înainte de a plasa o comandă.

CARD CETELEM. Clienții Cetelem pot cumpăra produse eMAG în 12 rate fără dobândă, însă doar dacă valoarea coșului de cumpărături depășește 1000 de lei. Posesorii acestui card sunt sfătuiți să consulte detaliile de AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.