Vinerea Neagră 2016 haine. A început Black Friday la Zoot.ro

Black Friday 2016 Zoot.ro
Black Friday 2016 Zoot.ro

Unul dintre cele mai importante magazine online care vine haine și încălțăminte, Zoot.ro, a început campania de Black Friday 2016.

Oferta Zoot.ro o puteți studia – AICI.

Telefonul și tableta dețin supremația comenzilor de haine în cea mai mare parte a zilei. Dimineața și seara comenzile de pe mobil primează, iar pe parcursul zilei, când majoritatea clienților sunt la serviciu, desktopul egalează mobile-ul. De asemenea, tot dispozitivele mobile generează cel mai mare trafic și în weekend.

Clienții care folosesc sistemele de operare iOS (aplicațiile pentru iPhone și iPad) adaugă mai multe produse în coș decât cei care folosesc Android. În cazul aplicației pentru iPhone, valoarea medie a coșului de cumpărături este cu 12% mai mare față de cea pentru Android, iar cea pentru iPad cu 24%.

Românii vor cumpăra, cu preponderență, de Black Friday 2016, produse electro-IT, precum televizoare, electrocasnice mici și frigidere, haine, dar și telefoane mobile și mașini de spălat, arată un studiu.

Conform sondajului, anul acesta, în Black Friday 2016, în topul preferințelor pentru cumpărături se regăsesc cel mai frecvent televizoarele (41%), electrocasnicele mici (32%) și frigiderele (25%).

În același timp, telefoanele mobile și mașinile de spălat sunt următoarele două categorii de produse aflate pe listele de cumpărături pentru Black Friday, fiind amintite, pentru fiecare categorie, de câte 22% dintre cei intervievați cu privire la intenția de achiziție.

În 2016, aproape 60% dintre români doresc să cumpere ceva de Black Friday și au răspuns la interviu cu „Probabil voi cumpăra” sau „Sigur voi cumpăra” Față de medie, intenția este mai ridicată în rândul tinerilor (18-34 de ani), a bărbaților sau a persoanelor care au mai făcut vreodată cumpărături online.