Black Friday 2015 laptopuri. Magazine cu oferte de Vinerea Neagră

Black Friday 2015 laptopuri
Black Friday 2015 laptopuri

Black Friday s-a organizat în ultimii ani mai devreme cu o săptămână decât ziua cumpărăturilor din Statele Unite, Vinerea Neagră, unde a pornit tradiția aceasta.

Anul acesta, Black Friday 2015 este pe data de 20 noiembrie pentru cele mai multe magazine din țara noastră, iar o săptămână mai târziu se organizează și pentru celelate magazine, care vor să organizeze la fel ca în Statele Unite.

Reprezentanții magazinelor spun că sunt motive importante pentru care Black Friday 2015 se organizează pe 20 noiembrie și nu pe 27 noiembrie, la fel ca Vinerea Neagră din Statele Unite. Tradiția din Statele Unite spune că se organizează în ultima vineri din penultima lună a anului.

Magazinele din România, care au oferte de sărbătoarea Vinerea Neagră, au transmis în ultimii ani că Black Fridau este mult prea apropiată de Ziua Națională, 1 Decembrie, și sunt mulți care în această perioadă merg în vacanță.

Mai mult, încă un motiv pentru care se organizează Vinerea Neagră 2015 cu o săptămână mai devreme decât în Statele Unite este și faptul că și companiile de curierat ar distribui produsele comandate mai greu, cu întârzieri, pentru că oamenii nu ar fi acasă și ar avea și ele angajați liberi, așa cum prevede legea.

Ca un sfat, e important să vă faceți din timp o listă de produse pe care să le cumpărați de Black Friday 2015. În Vinerea Neagră 2015 cu siguranță vor fi foarte mulți care vor fi interesați să cumpere laptopuri.

Iată magazine care vor avea ofertă Black Friday 2015 laptopuri: 

Oferta Black Friday 2015 laptopuri eMAG AICI
Flanco
evoMAG
Oferta Black Friday 2015 laptopuri elefant.ro
cel.ro
marketonline.ro