Biletul de weekend CFR, reduceri de până la 35%

cfr_bilete_tren

Biletul de weekend CFR, lansat astăzi de CFR Călători, le permite pasagerilor să plătească mai puțin cu până la 35% dacă se deplasează la sfârșit de săptămână.

Biletul de weekend lansat de CFR îi oferă pasagerului posibilitatea de a alege numărului de weekenduri dintr-o lună în care va călători.

Cu biletul de weekend CFR, reducerea este de 35% pentru patru weekenduri, de 25% pentru 3 weekenduri și de 15% pentru două weekenduri, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Biletul de weekend CFR – prețuri la călătorii

Spre exemplu, pentru trei weekenduri pe ruta București – Sinaia cu un tren InterRegio, biletul de weekend CFR costă 156,6 lei, cu aproximativ 50 de lei mai puțin decât pentru șase călătorii la preț întreg (corespunzătoare celor trei weekenduri), care ar costa 208,8 lei.

Pentru trei weekenduri pe ruta Bucuresti – Constanța cu un tren InterRegio, biletul de weekend CFR costă 247.05 lei, cu aproximativ 80 lei mai puţin decât pentru șase călătorii (corespunzătoare celor trei weekenduri), care ar costa 329,4 lei.

Biletul de weekend CFR este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la același rang de tren – Regio, Interregio sau Intercity, la clasa I sau clasa a II- a (vagon clasă sau cuşetă) – şi aceeași rută, pe distanţe de până la 1.000 kilometri.

Biletul de weekend CFR nu dă dreptul la întreruperea călătoriei. Reducerile nu se cumulează cu alte reduceri. Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Dacă acest articol ți-a fost de ajutor, dă-ne un like pe pagina noastră de Facebook.