Bilete de avion ieftine spre Europa. 4,99 euro, cu plecare din două orașe din România

FOTO: RyanAir bilete de avion ieftine cele mai ieftine bilete de avion
FOTO: RyanAir

Compania low cost Ryanair a pus în vânzare bilete de avion foarte ieftine spre Germania, cu plecare de pe două aeroporturi din România.

Un zbor către Berlin (Schonefeld), cu plecare din Timișoara, costă 4,99 euro dus, iar un zbor către Dusseldorf (Weeze), tot dus, costă 4,99 euro.

Compania irlandeză a scos la vânzare și bilete de avion ieftine spre Germania cu plecare din Oradea.

Un zbor de la Oradea la Dusseldorf (Weeze) costă 4,99 euro, iar de la Oradea la Memmingen, Germania, costă tot 4,99 euro.

Bilete de avion ieftine la Ryanair

Oferta specială este valabilă pentru zboruri în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2017, rezervate în perioada 22-25 august 2017.

Fondată în 1984, Ryanair a devenit la începutul anului 2017 cea mai mare companie aeriană europeană, detronând Lufthansa la numărul de pasageri. În 2016, 117 milioane de persoane au zburat cu această companie, față de 109 milioane cu Lufthansa.

Ryanair deține 398 de avioane, zboară către 205 destinații și are 11.500 de angajați. În 2016, compania irlandeză a avut venituri de 6,5 miliarde de euro.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.