Bilete de avion ieftine. Reduceri de până la 40%

Bilete de avion ieftine FOTO: corgaasbeek/Pixabay.com
Bilete de avion ieftine FOTO: corgaasbeek/Pixabay.com

Dacă sunteți în căutare de bilete de avion ieftine, în această perioadă puteți beneficia de reduceri de până la 40% la Air France și KLM. Sunt prețuri speciale la bilete de avion pentru peste 100 de destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Promoția Ai France KLM anunță bilete către Panama de la 459 euro, Mauritius de la 639 euro, Havana de la 701 euro, Curacao de la 615 euro sau Punta Cana de la 679 euro. Toate prețurile sunt pentru zborurile dus-întors, cu toate taxele incluse.

Bilete ieftine găsiți în ofertă și către destinații nord-americane. Sunt prețuri de la 449 euro către Las Vegas, 459 euro pentru New York, Montreal de la 499 euro, Washington de la 519 euro și Toronto de la 579 euro, zboruri dus-întors.

Bilete de avion ieftine. Zboruri spre Asia, Africa sau Brazilia

Pasionații de călătorii care preferă experiențele unui safari în Africa au la dispoziție ofertele către Johannesburg și Nairobi de la 469 euro sau se pot retrage câteva zile pe plajele din Zanzibar, de la 530 euro, zbor dus-întors.

Pentru călătorii care își doresc să ajungă în Brazilia, AIR FRANCE KLM a pus în vânzare bilete spre Rio de Janeiro și Sao Paolo începând de la 549 euro de persoană, dus-întors, cu o reducere de 30 – 35% față de prețul normal al biletului.

Asia rămâne și în acest an în preferințele românilor, iar reducerile sunt semnficative. Astfel, prețul unui zbor dus-întors la Hong Kong începe de la 399 euro, Beijing – 416 euro, Shanghai – 421 euro, Bangkok – 471 euro, Tokyo – 481 euro, Singapore – 541 euro și Osaka – 545 euro.

Bilete de avion ieftine. Destinații din Europa

Călătorii români pot beneficia de scăderea tarifului și pentru un zbor dus-întors spre Amsterdam, cursa fiind doar 109 euro/persoană. De asemenea, doritorii de călătorii în nordul Europei pot zbura la Alesund și Stavanger de la 189 euro, zbor dus-întors, cu toate taxele incluse.

Rezervarea biletelor la aceste prețuri este posibilă până pe 19 ianuarie, iar perioada de călătorie pentru toate destinațiile este până pe data de 30 noiembrie 2018.

FOTO: corgaasbeek/Pixabay.com