Bilete de avion către ”țările calde”. Cele mai bune oferte din această iarnă

Dacă vreți să petreceți finalul de an într-o țară cu temperaturi mai blânde ca în România, vă recomandăm câteva bilete de avion ieftine pentru această iarnă.

Fie că preferați destinații tradiționale, în țările calde ale Europei, sau unele locuri mai exotice, cum ar fi cele din Peninsula Arabă, există numeroase oferte, pentru toate buzunarele.

Pentru a consulta lista cu cele mai importante reduceri la biletele de avion care vă duc până în țări mai călduroase pe timp de iarnă, intrați aici.

Pentru întreaga ofertă de bilete de avion ieftine, accesați acest link.

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe scurte în Cipru, există oferte la bilete de avion și cazare la hotel pentru 2-3 nopți, de la 223 de euro.

Tot un city break, dar mai la nord, în Grecia, unde temperaturile rar coboară sub 10 grade în această perioadă a anului, ajungând chiar și la 20 de grade Celsius, pornește de la 151 de euro.

În acest preț intră biletele de avion, cât și cazarea.

De asemenea, există oferte la bilete de avion și 2-3 nopți de cazare la hotel și în Salonic, cât și în Santorini, unde pachetul pornește de la 339 de euro.

25 de grade în Abu Dhabi pe timpul iernii

Dacă doriți ceva mai exotic, Emiaratele Arabe Unite vă așteaptă. Un city-break la Abu Dhabi, cu avion și hotel inclus, costă de la 455 de euro.

Temperaturile în Emiratele Arabe în această perioadă sunt excelente, cu minime de 19 grade și maxime de doar 25 de grade Celsius. Serviciile oferite în această parte a lumii sunt, de asemenea, de cea mai bună calitate.

Dacă vreți să vă petreceți câteva zile de iarnă în Vestul însorit al Europei, alegeți Spania sau Portugalia.

Vacanța de iarnă, la plajă în Ibiza sau Tenerife

Puteți opta pentru Barcelona, Madrid sau pentru stațiuni ca Ibiza și Tenerife, la prețuri extrem de avantajoase.

Dacă sunteți în căutarea unor bilete ieftine de avion pentru finalul de an către destinații călduroase este bine să vă grăbiți, prețurile urmând să crească în următoarea perioadă.

Există oferte avantajoase, pentru această iarnă, și la bilete de avion către stațiunile montane, dar și către capitale foarte atractive pentru turiști, precum Roma, Londra, Amsterdam sau Paris.

Fie că decideți să zburați cu companii low cost sau cu avioane aparținând unor companii de linie consacrate, puteți profita oricând de numeroase reduceri la bilete de avion, accesând acest link.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.