Bilete de avion. Bruxelles – oferte de la 10 euro

Bilete de avion Bruxelles. Românii care își doresc să viziteze capitala Belgiei au acum la dispoziție bilete de avion ieftine spre Bruxelles.

Cele mai ieftine bilete de avion spre Bruxelles pot fi cumpărate la prețul de 10 de euro, la care se adaugă o taxă de serviciu de 15 euro.

Prețul de 10 de euro este valabil pentru zborurile realizate cu Ryanair în lunile septembrie și noiembrie, cu plecare din Timișoara. Toate aceste zboruri sunt directe, cu durata de 2 ore și 20 de minute, cu aterizare pe aeroportul South Charleroi.

Oferta este disponibilă AICI.

Bilete de avion Bruxelles cu plecare din Timișoara

Pentru luna octombrie, pasagerii pot cumpăra bilete de avion spre Bruxelles de la compania Ryanair la prețul de 15 de euro dus-întors (plus taxa de serviciu de 15 euro), cu plecare din Timișoara.

Zborurile sunt directe, cu durata de 2 ore și 20 de minute.

Oferta este disponibilă AICI.

Bilete de avion Bruxelles. Oferte pentru sărbătorile de iarnă

Românii care vor să viziteze Belgia cu ocazia sărbătorilor de iarnă, au la dispoziție bilete de avion ieftine și în luna decembrie, de la compania aeriană Ryanair.

În luna decembrie, prețul acestor bilete de avion ieftine spre Bruxelles este de 26 de euro (plus taxa de serviciu de 15 euro) pentru o călătorie dus-întors, cu plecare din Timișoara. Zborul este direct și durează 2 ore și 20 de minute.

Oferta este disponibilă AICI.

Bilete de avion Bruxelles cu plecare din București

Prețurile pentru biletele de avion spre Bruxelles sunt reduse și în cazul zborurilor cu plecare din București, de pe Aeroportul “Henri Coandă” din Otopeni.

De exemplu, un zbor dus-întors realizat la sfârșit de septembrie și început de octombrie costă 24 de euro (plus taxa de serviciu de 15 euro). Zborul este operat de compania Wizz Air, este direct, și durează aproximativ 2 ore și 45 de minute.

Oferta este disponibilă AICI.

Bilete de avion Bruxelles

În aceeași perioadă, compania aeriană Ryanair a scos la vânzare bilete de avion spre Bruxelles la prețul de 39 de euro, cu plecare din București. La acest preț se adaugă o taxă de serviciu de 15 euro. Zborul este direct și durează 2 ore și 45 de minute.

Oferta este disponibilă AICI.

Bilete de avion Bruxelles. Oferte din Iași

Românii care vor să plece spre Bruxelles din Iași au la dispoziție bilete de avion la prețul de 70 de euro dus-întors (plus 15 euro taxa de serviciu), în luna octombrie. Zborul dus este operat de compania Blue Air, iar cel retur de Wizz Air. Zborul nu este unul direct (escala se face în București).

În luna noiembrie, un astfel de zbor este și mai ieftin: costă 60 de euro (plus 15 euro taxa de serviciu).

Oferta este disponibilă AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de bilete de avion ieftine, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

https://greatnews.ro/bilete-de-avion-londra-oferte-ieftine/

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.